Poetshulp (m/v)
Konvert Interim Genk
Oudsbergen, BE
2 dagen geleden

Profiel

Voor onze klant in Oudsbergen zijn we op zoek naar een schoonmaakhulp. Als poetshulp sta je in voor het dagdagelijkse onderhoud van het hippische centrum.

Belangrijk om te weten is dat dit gaat om grote oppervlakten waar vooral tijdens de events veel mensen over de vloer komen.

Aangezien wij evenementmatig werken is het belangrijk dat u bereid bent te werken in een afwisselend uurrooster, dus ook weekends, avonden, ea Taken : Schoonmaakproducten en het materieel klaarmaken Stof afnemen, afval sorteren en vuilnisbakken leegmaken Vloeren, tribunes, inkom en trappenhallen en meubilair schoonmaken Toilet blokken en keukens schoonmaken De handdoek- en zeepverdelers bijvullen De ruimtes ventileren en verluchten Schoonmaakmaterieel schoonmaken en onderhouden Ben jij de kandidaat die we zoeken?

Laat het ons weten via genk.interim konvert.be

Aanbod

De ruimtes ventileren en verluchten. Schoonmaakmaterieel schoonmaken en onderhouden. Schoonmaakproducten en het materieel klaarmakenGladde zones afbakenen.

Stof afnemen, afval sorteren en vuilnisbakken leegmaken. Toiletten en keukens schoonmakenDe handdoek- en zeepverdelers bijvullen.

Vloeren en meubilair schoonmaken Je komt terecht in een uitdagende functie waar flexibiliteit, communicatie en initiatief zeker van pas komen.

Vereiste kwalificaties

je hebt een eerste ervaring als poetsvrouw / poetsman bent contactvaardig hebt zin voor nauwkeurigheid kan regels en afspraken nakomen bent klantgericht kan zelfstandig werken bent onmiddellijk beschikbaar geen 9-5 mentaliteit beschikt over eigen vervoer

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier