Smals - Application Administrator
Smals
Brussels, Belgium
6 dagen geleden
source : ictjob.be

Uw rolAls Application Administrator stel je operationele processen op aangaande specifieke applicaties. Je bewaakt deze processen om zo de kwaliteit, performantie, stabiliteit en gebruiksvriendelijkheid van de applicatie te waarborgen.

Je doet dit in samenwerking met je team en de ontwikkelteams.In samenspraak met de projectleider sta je garant voor de technische continuïteit van de applicatie en voer je de nodige testen uit.

Je bent in staat de nodige scripts of query's op te stellen en maakt de technische documentatie op.Na het in productie brengen van de applicatie bewaak je de juiste naleving van de vooraf vastgestelde procedures binnen het serviceteam.

Je formuleert bovendien proactief technische verbeteringen in de applicatie en processen.Ten slotte zal je de service integreren binnen klantenapplicaties en evalueer je of de service door iedereen correct begrepen en toegepast wordt.

Je treedt op als technisch expert en geeft advies aan je IT-collega's en gebruikers. Uw profielJe behaalde een Bachelordiploma en hebt bij voorkeur een eerste ervaring in dit domein.

Je hebt reeds een goede praktische kennis opgebouwd van ITIL en bent vertrouwd met ASL.Je beschikt over een basiskennis van Unix Scripting, Java-applicaties en PostgreSQL-databanken.

Je toont interesse voor infrastructuur-aangelegenheden.Je beschikt over goede communicatieve en relationele vaardigheden.

Je drukt je vlot uit in het Frans en het Nederlands. Ons aanbod Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving.

Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk.

ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk.

Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier