Teamleader warehouse
Manpower
Diegem, Vlaams-Brabant, BE
3 dagen geleden
source : Jobat

Voor onze klant, een grootspeler binnen de Medical Devices industrie, zijn wij op zoek naar een ervaren Teamleader. In je nieuwe functie word je verantwoordelijk voor het beheer van het manufacturing- / packing team dat bestaat uit een 25-tal leden.

Concreet sta je in voor het opmaken van planningen, het aansturen en motiveren van werknemers en het opleiden en evalueren van jouw teamleden.

Bovendien ben je verantwoordelijk voor het productiviteitsniveau en het behalen van KPI's. Hiervoor is werken aan "continuous improvement" van essentieel belang.

Bij de uitvoering van je functie ligt de nadruk op het nastreven van optimale kwaliteit.

Voor deze functie beschik je over enkele jaren relevante ervaring als leidinggevende binnen een productie- of warehouse omgeving.

Bij voorkeur ben je bovendien vertrouwd met werken in een "highly regulated environment". Als teamleader beschik je over sterke People Management-skills waarvoor je communicatief sterk in je schoenen staat.

Hiervoor beschik je over een goede kennis van zowel het Nederlands als het Engels. Een goede kennis van het Frans alsook van SAP en ISO13485 worden gezien als een voordeel.

Als teamleader heb je bovendien ervaring met het aansturen van middelgrote tot grote teams en ben je vertrouwd met het analyseren van bestaande flows met als doel het aanbrengen van procesoptimalisaties.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier