Software / Automation Engineer
Jefferson Wells
Halle, Vlaams-Brabant, België
1 dag geleden
source : Jobat

Als Software / Automation Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en programmeren van software voor nieuwe machines binnen de farmaceutische industrie.

Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het verder optimaliseren van de reeds bestaande programmaties in functie van de nieuwste trends en technologieën.

Je houdt je dagelijks bezig met het voorzien van de juiste specificaties in opdracht van de klant en je bent verantwoordelijk voor testing en validatie van de systemen

Ben je in het bezit van een Master of Bachelor diploma in Engineering (Elektronica ICT of Automation) en beschik je over een zeer goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal?

Heb je kennis van Siemens Step 7, Tia portal, SQL en .net en laat je je opmerken door jouw klantgerichte aanpak en leergierigheid?

Ben je bovendien bereid om sporadisch te reizen in functie van jouw job (periodes van maximaal 2 aaneensluitende weken en dit voor maximaal 8 weken op jaarbasis)?

Dan ben jij misschien wel de Software / Automation Engineer die wij zoeken!

Als Software / Automation Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur .

Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen .

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via onze website of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06 of stuur jouw cv door naar bauwdyna.

vanhaver( )jeffersonwells.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier