Teamverantwoordelijke soft facilities Brussel (h/f/x)
La Mutualité Chrétienne
Brussel, Belgium
5 dagen geleden
source : Alterjob

Contexte et fonction

Sinds 17 februari 2020 is de nieuwe Soft Facilities organisatie opgestart. Samen zullen we zorgen voor een klantvriendelijke en professionele dienstverlening voor het verwerken van documenten, het economaat en de fleet.

We doen dit voor heel de CM vanuit één facilitaire organisatie met verschillende regionale teams en met een klantgerichte procesmatige aanpak.

Voor de regio Brussel zijn we op zoek naar een Teamverantwoordelijke Soft Facilities (m / v).

Als teamverantwoordelijke Soft Facilities Brussel (1000 Brussel en 1030 Brussel) rapporteer je rechtstreeks aan de directeur Soft Facilities en ben je verantwoordelijk voor het motiveren, coachen en richting geven aan je team.

Je vertaalt de strategie van CM naar concrete procesactiviteiten voor het team & staat in voor de coördinatie & operationalisering van deze procesactiviteiten om een efficiënte werking van het team te realiseren.

Concreet zijn je verantwoordelijkheden de volgende :

Je vertaalt de doelstellingen, prioriteiten en processen naar concrete teamdoelstellingen & procesactiviteiten van het team op basis van overleg met de verschillende partners (directie, procesverantwoordelijke).

Je staat in voor de organisatie en coördinatie van de procesactiviteiten & waakt erover dat de teamdoelstellingen behaald worden (opvolging servicelevels, beheersgegevens, kwaliteitsmetingen).

Je detecteert signalen en motiveert medewerkers om rechtstreeks vanuit het werkveld kwalitatieve signalen door te geven om zo de actualisering & optimalisering van de strategie en de processen mee te ondersteunen.

Je bent het eerste aanspreekpunt van medewerkers, staat in voor de coaching van je medewerkers en dit zowel on the job als op afstand.

Je staat in voor de begeleiding van het team tijdens veranderingstrajecten.

Je beheert & bent eindverantwoordelijk voor de in & uitstroom van je team en je bent verantwoordelijk voor de HR-cyclus van je medewerkers.

Je zet de beschikbare resources & middelen optimaal in & verzekert de continuïteit door een evenwichtige werkplanning.

Je bouwt een inhoudelijke expertise uit binnen het team en beschikt over een voldoende high level' kennis om het team richting te geven.

Je houdt de proceslijn via de procesverantwoordelijken op de hoogte van de status van activiteiten & je maakt samen met de verschillende partners een correcte inschatting van de impact die veranderingen hebben op de procesactiviteiten & de organisatie van het team.

In het kader van je opdracht ben je bereid om je te verplaatsen over meerdere regio's. Profil Je beschikt minstens over een bachelor diploma / graduaat, vervolledigd met een pertinente eerste professionele ervaring.

Je hebt ervaring met het begeleiden, het coördineren en het coachen van een team, zo niet heb je een sterke interesse om je binnen dit domein te ontwikkelen.

Je leidt, motiveert en verenigt het team volgens de te bereiken doelstellingen.

Je hebt ervaring met procesgestuurd werken, kan nationale processen volgen en binnen een gegeven kader vertalen naar jouw lokale realiteit

Je werkt samen op transversale wijze.

Je volgt het behalen van de vastgestelde doelstellingen zorgvuldig op en hebt een oog op het continu verbeteren van de dienst.

Je onderscheidt je door middel van je proactieve houding, je verantwoordelijkheidsgevoel en je klantgerichtheid.

Je wordt erkend voor je organisatievaardigheden en je gestructureerde manier van werken.

Je bent dynamisch, sociaal en op je gemak met communicatie.

Je hebt een goede kennis van de andere nationale taal (NL / FR). Conditions et contrat Een contract voor bepaalde duur voor 6 maanden, hernieuwbaar.

Standplaats : 1000 en 1030 Brussel.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier