Monteur sanitair - Vast Contract
Manpower
Gent
3 dagen geleden

Job Description

Als sanitair monteur ben je het gezicht van de firma. Je monteert en voert herstelwerkzaamheden uit aan sanitaire installaties in grote gebouwen (appartementen, congresgebouwen, etc).

Dit doe je bij een stabiel en ruim klantenbestand. Hierbij wordt je goed ondersteund door ervaren collega's, de collega's op de bureau en het geautomatiseerd systeem op je tablet.

Client Description

Manpower Permanent Placement is gespecialiseerd in technische vacatures en leidinggevende vacatures. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière.

Het is ons doel om zoveel mogelijk opties aan te bieden op maat van de kandidaat. Je start steeds met een contract onbepaalde duur vanaf dag één.

Vanwege de groei van een gespecialiseerde firma in koeltechniek en sanitaire installaties zijn we op zoek naar een sanitair monteur.

Dit in de regio van Gent.

Candidate Profile

Je genoot een technische opleiding.

Ervaring in sanitair is een vereiste.

Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Je bent klantvriendelijk, stipt en correct.

Client Offer

Na een degelijke opleidingsperiode krijg je een belangrijke functie met veel variatie en uitdaging binnen een menselijk bedrijf met reële doorgroeimogelijkheden.

Voor dit bedrijf is work-life balance en gezellige werksfeer een belangrijk gegeven. Je kan je ontwikkelen via een persoonlijk groei- en opleidingstraject door zowel interne als externe opleidingen.

Deze zijn mogelijk afhankelijk van jouw behoefte en worden aangemoedigd. Je start vanaf dag één met een vast contract. Voor jouw inzet krijg je een competitief salarispakket (afhankelijk van jouw ervaring) met extralegale voordelen (maaltijdcheques van 8 euro, groeps-en hospitalisatieverzekering, onkostenvergoeding, servicewagen waarmee je van thuis vertrekt, .

 • Tot slot zijn de vakantiedagen (inclusief 12 ADV dagen) vrij te kiezen. Verdere vakantieopbouw mogelijk via overuren (geen verplichting).
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier