Business Intelligence Analyst
Hubo
Antwerpen, Belgium
8 uur geleden

Functie

Data-analyse is binnen Hubo erg belangrijk! Je bent samen met je team verantwoordelijk voor de opvolging, oplevering en analyse van al ons cijfermateriaal .

Je beheert actief de ontwikkeling van het datawarehouse systeem en de daarbij horende rapportage tools die je in staat stellen om goede analyses te maken over onze business .

In nauwe samenwerking met je collega’s uit de commerciële afdelingen, zorg je voor een correcte opvolging van de resultaten en neem je de nodige initiatieven op het gebied van analyses.

Je bent zowel voor de interne als externe klanten het aanspreekpunt voor Business Intelligence. Je rapporteert aan het afdelingshoofd BI.

Profiel

 • Je beschikt over een masteropleiding in een economische of IT richting en / of hebt relevante werkervaring als BI analist of consultant, idealiter in een Retail omgeving opgebouwd.
 • Je bent vertrouwd met databankbeheer en databankontwikkeling en kunt kwalitatieve en kwantitatieve data analyses maken
 • Softwarematig inzicht, snel schakelen tussen verschillende programma’s en affiniteit met de DIY-sector zijn belangrijke troeven.
 • Je bent administratief sterk, kunt zelfstandig werken maar maakt ook graag deel uit van een dynamisch team.
 • Je hebt een positieve werkattitude, bent proactief ingesteld, werkt met oog voor detail en levert kwalitatief, nauwkeurig werk af.
 • Je bent commercieel ingesteld en beschikt over de nodige assertiviteit.
 • Je bent nagenoeg tweetalig (Nederlands / Frans), zowel mondeling als schriftelijk.
 • Ons aanbod

  Wij bieden je een uitdagende en afwisselende functie bij de grootste DIY organisatie in België . We zijn een financieel gezonde organisatie, in volle expansie met een no-nonsens cultuur waar teamwerk , persoonlijke groei en ontwikkeling centraal staan.

  Naast een marktconform salaris bieden wij je een mooi pakket extralegale voordelen aan. Natuurlijk is er een op maat gemaakt opleidingstraject voorzien.

  Interesse?

  Solliciteer door je CV met liefst een korte motivatie te versturen. Voor meer info mag je altijd een mail sturen naar jobs hubo.be.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier