Winkelmedewerker decoratie en interieur voltijds regio Waregem
Infinity Jobs
Waregem, Belgium
4 dagen geleden

Functieomschrijving

Je staat in voor het in orde houden en aanvullen van de winkelrekken.Je helpt de klanten bij hun zoektocht en / of aankoop van decoratie, verf, behang, kleinmeubelen, tapijt,...

Taken en profiel

Iemand met een goede commerciële spirit die dynamisch is.Een persoon met goede communicatieve eigenschappen en een klantvriendelijke houding.

Een flexibele werknemer die bereid is om op zaterdag (1 vrije zaterdag per maand) te werken alsook op de + / - 5 koopzondagen per jaar.

Je bent leergierig en steeds bereid om nieuwe taken aan te leren.Je bent flexibel ingesteld en last minute opdrachten horen bij je job.

Aanbod

Wij bieden een voltijds contractDe werkuren zijn 40 uren per week met een vrije dag in de week & elke maand een vrije zaterdag.Loon kan besproken worden.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier