Ingenieur elektrisch ontwerp
TALENT4PEOPLE
Wilrijk, Antwerp, BE
1 dag geleden
source : Monster

Al meer dan 60 jaar produceert onze klant, een internationale speler, in België duurzame en energiezuinige producten, gebaseerd op de laatste technologische ontwikkelingen.

Om hun design team te versterken, zijn zij op zoek naar een Ingenieur, elektrisch ontwerp Taken Je stelt elektrische schema’s op voor diesel-

en elektrisch gedreven mobiele compressoren Je bent verantwoordelijk voor het verifiëren van alle uitbesteedde elektrische ontwerpen Je ontwerpt en berekent state of the art kabelbomen, kabelsecties en zekeringen Je stelt stuklijsten op en deze geeft deze vrij in de systemen Je werkt concrete instructies uit voor de dienst assemblage en testing Je stelt testprogramma’s op voor jouw ontwerpen en evalueert deze dan ook Je neemt mee deel aan de ontwikkeling van nieuwe controllers.

Je houdt bij dit alles steeds rekening met de elektrische veiligheidsnormen (CE, Low Voltage Directive) Je treedt in interactie met leveranciers voor de selectie van elektrische onderdelen en technische toepassingen Je overlegt met het labo en de productie , voor het verbeteren / perfectioneren van jouw ontwerpen Je werkt in een team van ontwerpers, projectingenieurs en testingenieurs.

Verder heb je contacten met collega’s in de andere departementen (aankoop, productie, service, ) en met leveranciers, zowel in binnen-

als buitenland. Profiel De belangrijkste drijfveer om deze job goed te doen is je passie voor elektriciteit en / of elektrisch design.

Je hebt een diploma industrieel ingenieur of een Bachelor, met kennis van elektriciteit. Ben je een junior of schoolverlater en triggert deze functie je?

Dan mag je zeker ook solliciteren. Ervaring is geen vereiste. Je hebt technisch inzicht en ervaring in elektrisch ontwerp Je hebt kennis van elektrische schema’s.

Heb je ook nog praktische ervaring met (automobiel) elektriciteit, dan is dit zeker een pluspunt. Als je ook nog ervaring hebt met elektronica, dan is dit helemaal top Je hebt kennis van Excel en CAD-

systemen Je hebt kennis van een elektrisch CAD pakket (Autocad Electrical, EPLAN, Creo schematics) & een mechanisch CAD pakket (Inventor, CREO) Indien je ook ervaring hebt met een PLM systeem (Windchill), dan heb je een streepje voor Je kan jezelf vlot uitdrukken in het Engels (zowel verbaal als schriftelijk).

Kennis Nederlands is mooi meegenomen, maar geen must. Aanbod Je komt terecht in een vooruitstrevende internationale organisatie waarbij duurzaamheid, innovatie, technologisch ontwikkeling, .

geen loze woorden zijn. Je komt terecht in een omgeving waar continu leren sterk wordt gestimuleerd. Bij het behalen van resultaten is het ook mogelijk om op termijn een mooie carrière binnen de organisatie van onze klant uit te bouwen.

Onze klant heeft verschillende entiteiten, zowel in binnen- als buitenland. Hierdoor geeft werken bij onze klant een extra internationaal en dynamisch cachet.

Je komt terecht in een sterk gemotiveerd en resultaatgericht team die je graag mee op hun cadans nemen. Verantwoordelijkheid opnemen zijn geen loze woorden bij onze klant.

Je krijgt de kans om écht je stempel te drukken binnen je vakgebied. Onze klant biedt jou een aantrekkelijk verloningspakket met extralegale voordelen.

Do you like this challenge? Ben je geprikkeld door deze vacature en wil je het team van onze klanten vervoegen, stuur dan snel je motivatiebrief en CV naar p.rubens talent4people.be

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier