Ervaren projectmanager infrastructuur
Witteveen + Bos
Antwerpen Berchem, Belgium
6 dagen geleden
source : Experteer

Ben jij een KRAK in het coördineren van project van A tot Z en gepassioneerd door de technische complexiteit ervan? Dan ben jij de Project Manager met ervaring die we zoeken!Je maakt onderdeel uit van de groep Infrastructuur bij Witteveen+Bos en zal voornamelijk werken op het kantoor in Berchem of Steenokkerzeel.

Deze groep focust zich op diverse disciplines binnen burgerlijke bouwkunde. Denk maar aan het ontwikkelen van tunnels, bruggen, sluizen, kaaimuren, sportcomplexen, fietssnelwegen, Heel concreet werken we o.

a. aan het Oosterweel dossier, de fietsbrug in de Mechelse Heide, het Logistiek Park Waasland, de fietsbrug over de Dender, .

Benieuwd naar de projecten waar ook jij je schouders mee kan onderzetten? Aarzel niet ons je CV te bezorgen!Taken van de Project Manager : Je werkt mee aan grensverleggende projecten in binnen- en buitenland Je werkt nauw samen met aannemers, alsook publieke opdrachtgevers Je begeleidt het volledige traject : Conceptfase Ontwikkeling van het voorontwerp Ontwikkeling van het definitieve ontwerp Ontwikkeling en finalisatie van het uitvoeringsontwerp Afhankelijk van je kennis en interesse houd jij je bezig met de detailuitwerking van één of meerdere technische luiken binnen onze projecten Je behoudt een brede kijk op infrastructuur en zoekt raakvlakken met aanverwante disciplines : Stedenbouw Mobiliteit Risicomanagement Bouwkosten Je houdt overzicht over de ganse scope van het project en het budgetWat wij vragen Je hebt een diploma burgerlijk of industrieel ingenieur op zak.

Je hebt enkele jaren relevante ervaring op vlak van projectmanagement Je beschikt over technische kennis Kennis van het Frans en Engels is een pluspuntVerder ben je ondernemend, handel je proactief en kan je zelfstandig werken.

Je houdt ervan om in team te werken en weet je als geen ander het contact met alle partners, leveranciers en klanten te onderhouden.

Je bent enthousiast en gedreven om je vakinhoudelijk, maar ook op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen.Wat wij biedenDaarnaast hechten we veel belang aan kennis en verantwoordelijkheid.

In die optiek vinden we persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling uiterst belangrijk en investeren we in jouw ontplooiing via een breed aanbod aan interne en externe opleidingen.

Ben jij de ervaren Project Manager Infrastructuur die wij zoeken?Wie wij zijnJe komt terecht in een internationaal advies- en ingenieursbureau.

Witteveen+Bos ontwikkelt wereldwijd innovatieve oplossingen voor complexe en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw.

Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.100 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan veelzijdige en uitdagende projecten in binnen- en buitenland.

Ook jij!Reageren?Heb je interesse in deze functie en wens je verdere inlichtingen over deze vacature? Dan kan je terecht bij Kristof Myncke, telefoonnummer : +32(0)477466005 of via mail : hr-be witteveenbos.com

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier