Project manager Industriële elektriciteit, vestiging Aalter, projecten regio Oost - en West - Vlaanderen
SPIE
Flandre Orientale
6 dagen geleden

Organisatie

Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties

Functie

2-Electriciteit / Mechanica / Intrumentatie / HVAC - 1-Elektriciteit / Mechanica / Instrumentatie / HVAC ( ontwerp en constructie )

Functietitel

Project manager Industriële elektriciteit, vestiging Aalter, projecten regio Oost - en West - Vlaanderen

Jouw job

 • Als project manager staat u in voor organisatie en coördinatie van de projecten. Deze projecten situeren zich binnen industriële elektriciteit, met een focus op hernieuwbare energie en energiedistributie ( midden en hoogspanningsdistributienet )
 • U bent contactpersoon tussen SPIE en de klant en volgt de relatie op de voet, dit zowel op technisch, commercieel als financieel vlak.
 • U beschikt over een sterke algemeen technische bagage en verzekert de kwaliteit en oplevertermijnen van de uitgevoerde werken bij de klant.
 • U bent verantwoordelijk voor de offertes die u voorbereidt en uitwerkt bij de klant door de prijsaanvragen te bestuderen en te berekenen.
 • U stelt de uitvoeringsploegen samen. U omkadert de ploegverantwoordelijken en hebt een belangrijke motiverende rol ten opzichte van uw ploegen.
 • Jouw profiel

 • U beschikt bij voorkeur over een diploma industrieel ingenieur of gelijkwaardig door ervaring.
 • Dit aangevuld met een aantal jaar relevante ervaring in de sector van project management.
 • Via bovenstaande studies en ervaring bent u in staat steeds up to date te blijven van ontwikkelingen op de markt en nieuwe technieken.
 • U houdt ervan dicht aanwezig te zijn op de werkvloer. Wij zoeken een goede people manager!
 • U bent organisatorisch sterk en schrikt er niet voor terug flexibel in te spelen op noden bij de klant.
 • Wat bieden wij jou?

  SPIE België is een dochteronderneming van de SPIE Group.

  Wereldwijd bestaat ons team uit 46.500 medewerkers. Elke dag opnieuw bieden we onze klanten service en echte vakkennis op het gebied van ICS / ICT, elektrotechniek, mechanica, klimaatbeheersing, energie, communicatienetwerken en infrastructuren.

  SPIE Industry Aalter realiseert investeringsprojecten en beheert onderhoudscontracten in de industriële en energie-sector.

  Hier werken we aan in een team van een 170-tal medewerkers.

  We bieden onze klanten een complete oplossing van begin tot einde : ontwerp, realisatie, technische analyse, engineering, projectbeheer, constructie, testen en opleveren van industriële installaties (piping&mechanica, electriciteit&hoogspanning).

  SPIE biedt haar medewerkers de kans hun competenties te ontwikkelen binnen een professionele omgeving. U kunt deel uitmaken van een internationale groep met sterk lokaal gestructureerde organisatie.

  Bovendien staat SPIE garant voor een job met afwisseling, autonomie, én kan je bij ons deel uitmaken van een boeiende projectmatige omgeving.

  Standplaats

  Europa, België, Oost-Vlaanderen, Aalter

  Studie specialisatie

  F - Engineering, productie, bouw

  Minimaal vereist studieniveau (BE)

  Master

  Minimaal vereist ervaringsniveau

  Talen

  Nederlands (B - Goede beheersing)

  Onze ambitie

  Combining our differences

  SPIE engageert zich voor het promoten van de diversiteit en wil gelijke kansen, behandeling en toegang tot onze selectieprocedures waarborgen.

  We moedigen alle mensen aan om te solliciteren op onze jobaanbiedingen, ongeacht hun afkomst, huidskleur, geslacht, leeftijd, seksuele geaardheid, filosofische overtuiging en handicap.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier