productietechnieker - 2 ploegen
Randstad
Lokeren, Oost-Vlaanderen
8 dagen geleden

job description

Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en productie van éénmalig te gebruiken kunststofverpakkingen voor voeding zijn wij op zoek naar een ervaren productietechnieker.

Als technieker heb je een veelzijdig takenpakket : - je zorgt voor machineombouw naar andere producties (matrijzen wisselen)-

je lost productiestoringen op, bewaakt de kwaliteit en cyclustijd van productieruns- je verzorgt het onderhoud en herstellingen aan machines en staat in voor het afregelen van automatisatie en programmatie van de robots.

 • je helpt mee aan de opstart en het fijnregelen van spuitgietmachines en thermoformmachines.
 • qualification

 • je hebt een technische opleiding genoten- na de opleiding ben je bereid te werken in 2 ploegen (6-14u en 14-22u)- je bent flexibel-
 • je bent stress bestendig, kwaliteitsbewust en nauwkeurig Wij bieden een competitief verloningspakket en je komt terecht in een open en dynamische bedrijfscultuur.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier