Plaatser keukens (m/v)
Konvert Construct Houthalen
Kortessem, BE
5 dagen geleden

Profiel

Voor een bouwbedrijf gelegen te Kortessem is Konvert Construct Houthalen dringend opzoek naar een ervaren keukenplaatser.

Je komt terecht in een hecht team waar men een toffe sfeer hoog in het vaandel draagt. In de eerste weken wordt er een opleiding voorzien op de werkvloer.

Na je opleiding ga je alleen de plaatsingen uitvoeren. Werven liggen voornamelijk in Limburg. Heb je de nodige ervaring en interesse in deze job?

Solliciteer vandaag nog per mail houthalen.construct konvert.be of via tel 011 / 60.33.67

Aanbod

Brandkasten plaatsen. Een automatische afsluiting elektrisch aansluiten (rolluiken, poorten, ). Beveiligingsadvies geven aan klanten.

Constructieglas-elementen plaatsen (glasgevels, trappen, loopbruggen, ). De werkpost organiseren volgens het besteldossier of de interventiefiche (uitrusting, materialen, .

 • Een bestaand afsluitingssysteem motoriseren en automatiseren. Een deur- of luikblindering plaatsen. Een gestuurd proces installeren en een afstandsbediening herprogrammeren.
 • Glas snijden en bewerken. Het geheel van drager en frame waterdicht maken en polyurethaanschuim, dichtingen, kleefbanden, hoekprofielen, plaatsen.

  Schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf. Glaselementen plaatsen en vastzetten voor transport en opslag (spanriemen, zuignappen, .

 • Sleutels en sloten bewerken. Pilaren en stangen assembleren en vastmaken aan het metselwerk - Optie vast contract na een geslaagde interimperiode - Goede verloning - Eigen camionette
 • Vereiste kwalificaties

 • Ervaring als plaatser - Rijbewijs B - VCA Attest
 • Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier