Onderhouds- en Storingstechnieker HVAC-installaties
Client of Manpower
Gent, Oost-Vlaanderen, BE
1 dag geleden
source : Jobat

Als service technieker onderhoud en storingen voor HVAC kom je terecht in een familiale werkomgeving met positieve werksfeer.

Jij gaat zelfstandig naar de klanten (Oost-Vlaanderen) om enerzijds onderhoud uit te voeren aan de HVAC-installaties, en anderzijds om hen uit de nood te helpen bij storingen.

Deze klanten hebben tertiaire gebouwen : kantoren, KMO-gebouwen, scholen, zwembaden, ziekenhuizen, ... In beperkte mate ga je ook naar industriële gebouwen.

Je rijdt van thuis uit naar de klanten, waar jij het aanspreekpunt en gezicht van de firma bent. Op het einde van de werkdag rij je naar het magazijn om enkele stukken voor de dag erop in te laden en je dag zit erop!

Als service technieker heb je een achtergrond in HVAC. Je kan in je cv aantonen dat je een minimum 1 stabiele werkervaring hebt in de HVAC of je hebt een bachelordiploma in elektromechanica / klimatisatie.

Verder hou je van het analyseren en oplossen van technische problemen en kan je dit zelfstandig. Je bent klantvriendelijk en hebt een correcte attitude.

Je kan plannen lezen, weet welk materiaal je nodig hebt en ziet hoe je praktische uitvoering moet aanpakken.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier