Onderzoekseenheid Economie Leuven
KU Leuven
Leuven
19 uur geleden

undefined

U heeft (of bekomt alvorens de begindatum van tewerkstelling) een diploma van doctor in de economische wetenschappen of een gerelateerd doctoraatsdiploma met aantoonbare expertise in econometrisch onderzoek.

U beschikt over aantoonbaar en veelbelovend onderzoekspotentieel in het vakgebied. Dit blijkt uit de kwaliteit van het doctoraal proefschrift, publicaties in internationale tijdschriften en / of uit internationale onderzoekservaring.

Indien u recent gepromoveerd bent, is het van belang dat u uw groeipotentieel met academische referenties kan onderbouwen.

Ervaring met het schrijven van projectaanvragen voor onderzoeksfinanciering en een sterk internationaal netwerk strekken tot aanbeveling.

U heeft ervaring met academisch onderwijs en beschikt over aantoonbare didactische vaardigheden.

U beschikt over de nodige communicatieve en organisatorische vaardigheden en u bent een teamspeler.

Uw gesproken en geschreven Engels is excellent. De bestuurstaal van de KU Leuven is het Nederlands. Als u bij aanwerving geen of onvoldoende Nederlands kent, voorziet de KU Leuven in een opleidingsaanbod dat u moet toelaten om deel te nemen aan bestuursvergaderingen.

Vooraleer u in het Nederlands doceert, wordt u de gelegenheid geboden om de daartoe vereiste kennis van het Nederlands te verwerven.

undefined

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier