Windows System Engineer
Smals
Brussel, Brussel, België
3 dagen geleden
source : Jobat

Als Windows System Engineer maak je deel uit van het team dat verantwoordelijk is voor het beheer van de Windows IT-infrastructuur.

Meer concreet beheer je de Microsoft Windows-clientstations en -servers. Je bent ook verantwoordelijk voor het beheer van de back-ups en voor de monitoring van de performantie, stabiliteit en veiligheid van alle systemen.

Je staat in voor het incident management en voor de implementatie en updates van de clientstations en -servers.

Je adviseert, ontwikkelt en neemt deel aan de implementatie van nieuwe infrastructuren en ondersteunt de ontwikkelingsteams bij de uitvoering van projecten.

Tot slot bied je derdelijnssupport. Je behaalde een bachelordiploma in de informatica en beschikt over minimum 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie.

Je beheerst de volgende technologieën : Windows Client 10 / Server 2016, Active Directory, Group Policy, WDS, WSUS, MDOP, MDT, IIS, Microsoft Exchange Server.

Je beheerst ook de netwerktechnologieën (TCPIP, vLan, DNS, DHCP, Switch, Firewall, Proxy, Wifi) en de scripttalen VBS en PowerShell.

Kennis van de volgende technologieën is een troef : Microsoft 365, Office 365, Azure, In-Tune, VMware ESXi, vCenter, Tivoli Storage Management, Microsoft SSCM, Linux, RedHat, Storage, / SAN Switch

Je bent een goede teamplayer, maar je kan ook autonoom werken.

Je bent klant- en resultaatgericht, gaat georganiseerd te werk en hebt een goede analytische geest.

Je probleemoplossend vermogen vormt één van je belangrijkste troeven.

Je natuurlijke nieuwsgierigheid en je interesse in nieuwe technologieën drijven je om je kennis op peil te houden.

Je drukt je vlot uit in het Nederlands en het Frans. Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving.

Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk.

ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk.

Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier