OPERATOR 3 PLOEGEN - VAST CONTRACT
Manpower
Willebroek
5 dagen geleden

Job Description

Als OPERATOR (3 ploegen) sta je in voor een vlot verloop van het productieproces. Je bent verantwoordelijk voor het instellen van de productiemachines en stuurt bij waar nodig.

Ook kwaliteitscontrole behoort tot jouw takenpakket. Als laatste draag je steeds zorg voor een nette productieomgeving.

Client Description

Manpower Industry gaat steeds voor de PERFECT MATCH tussen sollicitant en bedrijf!

Voor een internationaal bedrijf, actief in het produceren van bouwmaterialen, zijn we op zoek naar een OPERATOR (3 ploegen).

Candidate Profile

Je genoot een technische opleiding en / of kan relevante ervaring aantonen. Een heftruckattest is een pluspunt, geen must.

Je bent beschikbaar om te werken in een 3 ploegensysteem.

Je houdt van een afwisselende, uitdagende job. Je bent een teamplayer, die tegelijkertijd ook goed zelfstandig kan werken.

Je draagt graag je steentje bij aan een veilige, nette en kwaliteitsvolle werkomgeving.

Client Offer

Je komt terecht in een internationaal bedrijf met een indrukwekkende productieomgeving. Je ontvangt een hoog loon en bovendien krijg je direct een VAST CONTRACT.

Spreekt deze vacature jou aan? Ben jij de OPERATOR die wij zoeken? Stuur snel je cv door office.aalst manpower.be of bel ons op 054 / 31 89 60!

Uw gegevens worden steeds vertrouwelijk behandeld!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier