Klusjesman
Van Moer Storage
Zwijndrecht, BE
12 dagen geleden

Bedrijfsvoorstelling :

Van Moer Logistics is een sterk groeiende logistieke dienstverlener vooral actief in transport & distribution, warehousing & storage, forwarding en specialised services.

Vandaag zijn we op zoek naar een gemotiveerde klusjesman (m / v) om ons team te versterken.

Functie :

Als klusjesman bij Van Moer Logistics wordt je de helft van de tijd ingezet als manusje-van-alles voor het uitvoeren van diverse onderhoudswerken, renovatiewerken en eventueel elektrische werken.

Van het onderhoud van gebouwen tot het oplossen van technische defecten, samen met je collega ga je vol enthousiasme aan de slag.

Daarnaast ga je deels aan de slag bij onze afdeling Cleaning & Repair waar je mee instaat voor het onderhoud van diverse installaties zoals onze waterzuivering.

Profiel :

Je bent een echte handige harry met een uitgebreide technische kennis. Dankzij jouw ervaring ben je multi-inzetbaar en kan je autonoom werken.

Je bent enthousiast om een nieuwe uitdaging aan te gaan en je houdt ervan de handen uit de mouwen te steken. Werken op hoogte schrikt jou niet af.

Om de werkzaamheden op onze afdeling Cleaning & Repair uit te voeren heb je een goede kennis nodig van pneumatica en hydraulica.

Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Aanbod :

Je takenpakket is even divers als boeiend. Je komt in een team terecht waar je zal samenwerken met een collega die zich onderscheidt door zijn engagement en enthousiasme.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier