IT Manager
Experis
Belgium
1 dag geleden
source : OnlyEngineerJobs

Jouw verantwoordelijkheden als IT manager : Begeleid de transformatie van het huidig op maat geschreven ERP systeem naar .

NET.Stuur een team aan van gemotiveerde IT professionals.Neem het voortouw in de verwezenlijking van projecten, steeds met oog voor het eindresultaat.

Lanceer initiatieven, steek de handen uit de mouwen en koester je team.Denk ook op strategisch niveau na over het beleid en zet de lijnen uit.

Pleeg overleg met de CEO en ga de dialoog aan met de andere teams in het bedrijf.Dit wordt van jou verwacht : Een bachelor of master diploma.

Goede kennis van .NET.Een passie voor technologie en mensen.Ervaring met het aansturen van teams.In staat zijn de juiste prioriteiten te stellen.

Een pragmatische, efficiënte en doelgerichte aanpak.Communicatieve en sociale vaardigheden.Een no-nonsense en hands-on mentaliteit.

Dit staat tegenover jouw tomeloze inzet : Een bijzonder aantrekkelijk salarispakket en een duidelijk toekomstperspectief.

Ben je ambitieus en maak je jezelf volledig waar, dan staat niets je in de weg om te postuleren voor deze positie als IT manager.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier