Kwaliteitscontroleur (m/v)
Konvert Interim Deinze
Aalter, BE
2 dagen geleden

Profiel

Voor een klant te Aalter zoeken wij een uitzendkracht die instaat voor de controle van de gelakte en gespoten producten. Je staat in voor de kwaliteitscontrole van de gelakte stukken en helpt je collega's op de andere werkplaatsen indien nodig.

Ervaring is hiervoor geen vereiste. Interesse? Mail jouw cv naar deinze.interim konvert.be

Aanbod

Algemene controleprocedures, instructies, testprocedures, specificaties, ... uitwerken en aanpassen. Controleert : Assemblage van structuren.

Controleert : Functionaliteit. Controleert : Materiaalgedrag (slijtage, beschadiging, ...). Controleert : Oppervlaktekenmerken.

Controleert : Structuur van de materialen. De controledocumenten voor conformiteit, traceerbaarheid en kwaliteitsopvolging opstellen.

De controlegegevens van het project, de procedés of producten opvolgen en analyseren (metingen, opmetingen, indicatoren, .

 • De gelijkvormigheid met de regels, procedures en kwaliteitsvoorschriften opvolgen en controleren. De conformiteit van de fabricage van producten en onderdelen controleren.
 • De werking van de controle- en meetinstrumenten regelen en controleren. Een methode of een kwaliteitsactieplan toelichten en uitvoeren (correcties, verbetering, gelijkvormig maken, .

 • Gevallen van non-conformiteit en afwijkingen identificerenPreventieve of corrigerende maatregelen uitvoeren. Technische steun verlenen aan operatoren en diensten voor kwaliteit, studies en productie.
 • Uit te voeren controles voorbereiden volgens dossiers, procedures, bestellingen, instructies - Werken in twee ploegen - Werken in een snelgroeiend bedrijf

  Vereiste kwalificaties

 • Je kan werken in 2 ploegen (5-13u en 12.45-22u) - Technisch inzicht is vereist - Ervaring is een pluspunt - Je spreekt goed Nederlands en Engels - Je kan zeer nauwkeurig werken
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier