Chef Beenhouwer Antwerpen Centrum
Delhaize America
Bruxelles,BE
4 dagen geleden

Wat kan je verwachten van de job van chef beenhouwer bij Delhaize? Als fiere vakman verwerk en versnij jij het fijnste vlees meestal van Belgische oorsprong tot lekkere specialiteiten en kwalitatieve producten.

Dat daar ook een verzorgde presentatie in de toonbank bij hoort, spreekt voor zich. Je staat onze klanten vriendelijk te woord, en tovert met plezier een glimlach op hun gezicht.

Bovendien vorm je samen met je collega’s een hecht team . Een nieuwe vaardigheid aanleren? Voor jou is het vanzelfsprekend.

Want jij wil jezelf altijd verder ontwikkelen.

Als chef beenhouwer ben je positief ingesteld met een passie voor je producten. Je bent commercieel ingesteld en neemt initiatief.

Heb je een eerste ervaring in de verkoop? Dat is een troef! Bovendien ben je flexibel en bereid om op zaterdag te werken.

 • Een flexibele job die je goed kan combineren met je privéleven.
 • Veel opleidingen , zowel op de werkvloer als in ons opleidingscenter.
 • Ruimte om door te groeien.
 • Een mooi loonpakket met heel wat extralegale voordelen.
 • Je komt terecht in een stabiel bedrijf dat deel uitmaakt van een ijzersterke groep. Een bedrijf van Belgische oorsprong met een rijke geschiedenis! Duurzaam ondernemen en bouwen aan een gezonde levensstijl staan bij ons voorop.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier