Procurement Assistant
Manpower
Tienen, Vlaams-Brabant, BE
3 dagen geleden
source : Jobat

Voor onze klant, een grote speler op de markt van huishoudelektro, zijn wij op zoek naar een Inkoop Assistent. In deze functie word je verantwoordelijk voor het afhandelen van niet productie gelinkte aankooporders (bv.

logistiek) na het akkoord van de inkoper én voor het bieden van ondersteuning bij vragen i.v.m. allerhande inkooptopics.

Bovendien krijg je de kans om enkele belangrijke en uitdagende tenders voor te bereiden vooraleer ze overgedragen worden aan de inkopers.

Enkele van jouw andere verantwoordelijkheden bestaan uit het opvolgen en verwerken van orderbevestigingen, het aanbrengen van nieuwe leveranciers, de algemene administratieve ondersteuning en de data-entry en het onderhouden van de IT-systemen.

Voor deze functie ben je in het bezit van een Bachelor transport en logistiek en heb je al een eerste ervaring binnen een planningsafdeling of logistieke organisatie.

Als transportplanner beschik je over een goede kennis van zowel het Nederlands als het Frans en heb je ervaring met routeplanningsytemen.

Bovendien draag je waarden zoals flexibiliteit, communicatie, stressbestendigheid en verantwoordelijkheid hoog in het vaandel.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier