Postbode
Bpost
Leuven, Flemish-Brabant, BE
2 dagen geleden
source : Monster

Bpost is het belangrijkste postbedrijf in België en een dienstverlener op het vlak van pakjes- en e-commercelogistiek in de Benelux, Noord-

Amerika en Azië. Wij leveren post en pakjes aan miljoenen klanten en verlenen logistieke diensten aan bedrijven en consumenten.

Met 34.000 medewerkers in België en daarbuiten boeken we een omzet van 3.850,2 miljoen EUR, terwijl we onze impact op het milieu en de wereld rondom ons verminderen.

Bpost wil een sleutelrol blijven spelen in onze snel veranderende samenleving. We verrassen onze klanten dan ook dagelijks met een uitstekende dienstverlening en met tal van innovatieve producten en diensten.

Die worden mogelijk gemaakt door onze sterkste troef : onze medewerkers. We passen niet alleen de nieuwste technologieën toe in onze infrastructuur en machines, maar bekijken ook continu hoe we intern nog beter kunnen samenwerken.

De ontwikkeling van onze mensen staat daarbij ook steeds voorop.Daarnaast zorgen we ervoor dat onze mensen beter presteren, door hen te betrekken bij alle veranderingen.

Verder geven we elke collega de kans om bij te leren en om steeds beter te worden in zijn of haar job. Om onze dienstverlening verder te ondersteunen zijn wij op zoek naar : Postbodes (M / V) Doel van de functie Als postbode bezorg je brieven, drukwerk, pakjes of aangetekende zendingen.

Steeds op tijd én met oog voor kwaliteit en veiligheid. Taken & verantwoordelijkheden Nadat je je ronde op het postkantoor hebt voorbereid, vertrek je op pad.

Je bezorgt elke zending op tijd, zonder veiligheid of kwaliteit uit het oog te verliezen. Te voet, met de (elektrische) fiets, e-

bike, bromfiets of auto : je bent voortdurend onderweg. Als gezicht van bpost onderhoud je positieve sociale contacten. Profiel Je bent minimum 18 jaar, in goede fysieke conditie en lichamelijk geschikt om lasten te dragen.

Daarnaast ben je in het bezit van een definitief rijbewijs B en hecht je veel belang aan veiligheid in het verkeer. Je komt met plezier onder de mensen, bent klantvriendelijk en collegiaal ingesteld.

Je pakt je werk zelfstandig aan en werkt graag in de buitenlucht. Als echte doorzetter ben je flexibel en heb je oog voor kwaliteit.

Je kan een attest van goed gedrag en zeden voorleggen. Je kan ook op zaterdag werken, bijvoorbeeld voor de uitreiking van kranten.

Je hebt voldoende kennis van het Nederlands. Indien je als postbode in een tweetalige gemeente of regio zou werken, moet je ook voldoende Frans spreken.

Je bent flexibel ingesteld en dus bereid om op verschillende werkplekken als postbode te werken. Je kan overweg met de verschillende type voertuigen, namelijk wagen, bromfiets en (elektrische) fiets.

Jouw veiligheid is een prioriteit voor bpost, daarom wordt tijdens de selectieprocedure je bekwaamheid om een voertuig te beheersen grondig getest.

Voor de bromfietstest betekent dat bijvoorbeeld dat je - met beide hielen op de grond - de bromfiets stabiel moet kunnen houden.

Ons aanbod Geen files voor jou : als postbode werk je in eigen streek. Daarnaast biedt bpost je tal van loopbaanmogelijkheden.

Tijdens je eerste weken kan je al rekenen op de nodige begeleiding. Maar ook daarna kan je je kennis uitbreiden, dankzij een ruim opleidingsaanbod.

Zo biedt bpost je zelfs de kans om alsnog je diploma secundair onderwijs te behalen, mocht je daar nog niet over beschikken.

Wie als uitzendkracht start en een positieve evaluatie krijgt, wordt bovendien na 3 weken een contract van onbepaalde duur aangeboden.

Naast een marktconform loon kan je bovendien rekenen op talloze extra voordelen : tussenkomst in vervoersonkosten, maaltijdcheques, extra toelage ingeval de job ongevallenvrij wordt uitgevoerd (autodienst), een toelage voor nachtprestaties, ARAB vergoeding, Interesse?

Stel je kandidaat via de "Solliciteren" knop

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier