Rotating Equipment Engineer
-1
Antwerp, Belgium
1 dag geleden
source : OnlyEngineerJobs

Rotating Equipment EngineerWij zoeken : Een Rotating Equipment Engineer die deel wil uit te maken van een mega project in de haven van Antwerpen!Als ervaren Rotating Equipment Engineer krijg je de kans om mee te bouwen aan één van de grootste, modernste en energie- efficiënte installaties ter wereld voor de productie van basisgrondstoffen voor kunststoffen.

Na je opleiding in de bestaande plant, wordt je ingeschakeld in de nieuwe productieafdeling. Je krijgt de kans om de te volgen onderhoudsstrategie mee te bepalen en mee te werken aan de commissioning van de nieuwe installatie.

Daarnaast zal je worden ondergedompeld in het reilen en zeilen van conditionmonitoring strategieën voor rotating equipment.

Je wordt na verloop van tijd verantwoordelijk voor het mechanisch onderhoudsbeheer van de verschillende plants de site. Je functieAls Rotating Equipment Engineer ben je verantwoordelijk voor het opstellen van nieuwe en het optimaliseren van bestaande rotating equipment strategieën m.

b.t. methode, uitvoerbaarheid en kostefficiëntie. Hierbij maak je gebruik van verschillende opvolgingstechnieken om de toestand van een draaiende machine te analyseren.

Vervolgens geef je een gefundeerd advies m.b.t. correctieve, preventieve, en proactieve acties naar het aanwezige machinepark.

Je krijgt een gevarieerd takenpakket; je belangrijkste taken zijn de volgende : In de projectfase binnen de nieuwe productieafdeling werk je mee aan het implementeren van de onderhoudsstrategie voor het rotating equipment (opstellen van specificaties, onderhoudsplannen en wisselstuklijsten).

Je werkt hierbij nauw samen met je collega Rotating Equipment Engineer en de Maintenance Engineer.In de commissioning / opstartfase neem je deel aan commissioning en opstart van de installatie, voer je onderzoek naar eventuele technische storingen en implementeer je corrigerende acties om de nieuwe installatie veilig en betrouwbaar te doen opereren.

Als Rotating Equipment Engineer geef je specialistische technische ondersteuning aan de onderhoudsafdeling en engineering ondersteuning bij projecten.

Daarnaast geef je ook specialistische ondersteuning bij beschikbaarheidsvraagstukken en incidentonderzoeken.Je bent samen met je collega het aanspreekpunt voor de Engineering partner met betrekking tot het rotating equipment.

Je ziet erop toe dat de opgestelde plannen op een kwalitatieve wijze worden geïmplementeerd, je analyseert de metingen, formuleert adviezen en rapporteert je bevindingen naar de interne klanten.

Je bent lid van een netwerk Condition Monitoring Engineers binnen het bedrijf. Daarom kiezen wij voor jouJouw masterdiploma (electro)mechanica, vul je aan met enkele jaren relevante ervaring als Rotating Equipment Engineer in de (petro)chemische sector.

Kennis van interpretatie van verschillende opvolgingstechnieken zoals trillingsmetingen en olieanalysesis is een pluspunt!Je kijkt ernaar uit om gans het productieproces van de nieuwe installatie te leren kennen en gaat nadien graag op zoek naar verbeteringsmogelijkheden door bestaande processen te optimaliseren en nieuwe technologieën te introduceren.

Daarnaast heb je interesse in condition monitoring en ben je bereid je hierin bij te scholen.Als teamplayer overleg je graag met collega’s en leid je hen met plezier op om de nodige kennis en competentie te bewaken op vlak van ontwerp en beheer van de installatie.

Door je analytische manier van denken ben je een goede problem-solver.Je gaat gestructureerd te werk, bent leergierig en neemt graag initiatief.

But safety comes first, always!Verder verwachten we een flexibele attitude om tijdelijk in het ploegensysteem te werken en mee te draaien in het wachtsysteem.

Tot slot beheers je vlot de Nederlandse en Engelse taal. Herken jij jezelf hierin en zie je deze uitdaging wel zitten? Stuur dan je CV naar d.

vandoninck starpowerpeople.com. Tot snel!40534

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier