Service technieker - koeltechnieken - Vast contract
Manpower
Roeselare, West-Vlaanderen, BE
2 dagen geleden
source : Jobat

Als service technieker sta je in voor het plaatsen, aansluiten en installeren van CO² koeltechnische installaties. Hierbij zorg je voor de bekabeling, plaatsing volgens plan, uitvoeren van (lek)testen, frequentieregelaars instellen, motoren aankoppelen en de finale aansluiting op de koelcentrale.

Waar nodig ga je ook inox leidingen aansluiten of lassen. Verder ga je ook onderhoudsopdrachten uitvoeren, zowel periodiek als acuut, en ben je eenmaal per 8 weken van wacht en sporadisch bereid om uit te slapen bij grote projecten.

Je krijgt onmiddellijk een vast contract bij een sterk groeiende KMO die een A-Z dienstverlenging kan aanbieden. Zo bouwt de moedervestiging de koelmeubelen en de koelcentrales zodat je altijd duidelijke schema's en plannen voor handen hebt.

Conform je kennis en ervaring krijg je een aantrekkelijk bruto uurloon, onkosten vergoeding van circa 13 euro / dag, verplaatsingsvergoeding, uitgeruste bedrijfscamionette met mogelijkheid om van thuis uit te vertrekken, laptop & GSM.

Interesse in deze boeiende functie? Bezorg je CV aan wout.soete manpower.be of contacteer mij op 0478 63 54 19.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier