RETAIL MANAGEMENT TRAJECT WEST-VLAANDEREN
Hays Antwerpen
Kortrijk, W Flanders, BE
13 dagen geleden
source : Monster

Vacature retail grootdistributie ! Horeca-, Retail- en FMCG-profielen gezocht !

 • Assistent-Directeur
 • Ervaring in FMCG, Retail of Horeca
 • Regio West-Vlaanderen Voor onze klant, een hoofdspeler in de voedings- en distributiesector, zoeken wij vanuit Hays Retail een kandidaat die klaar is om in een uitdagend Retail Managementtraject voor de regio West-
 • Vlaanderen te stappen. Tijdens een zeer leerrijke opleiding van 12 maanden leer je het hele proces achter de retailketen kennen.

  Je leert bij over de logistieke flows, monetaire en goederenstromen, positionering van producten en people management. Dit is een staal uit één van de opleidingen waar je je voor kan inschrijven.

  Gedurende de opleiding ben je flexibel over de provincie West-Vlaanderen, omdat de opleiding in verschillende winkels kan doorgaan.

  Zo kom je met verschillende teams en managers in contact. Na de opleiding word je Assistent-Directeur. In deze rol ben je de rechterhand van de Winkeldirecteur en heb je de operationele verantwoordelijkheid over een team van + / -

  100 personen waarbij je + / -10 department managers rechtstreeks aanstuurt. Je profileert je als leider en coacht je team 'on the field'.

  Door jouw commerciële skills wordt het verkoopproces in de winkel geoptimaliseerd en verleen je 100% een uitstekende service.

  Je bewaakt de promoties en houdt er oog op dat de goederen perfect gepresenteerd staan. Naast het dagelijks beheer ben je verantwoordelijk voor de bestellingen en de e-

  commerce. Voor jou is de klant koning. Een optimale kwalitatieve dienstverlening en customer experience zijn voor jou een must.

  Verder kan je accuraat en zelfstandig te werk gaan en ben je een ambassadeur voor de retailketen. De juiste kandidaat is minstens in het bezit van een bachelordiploma en heeft min.

  3-5 jaar ervaring in de Retail- / Horeca- of FMCG-sector in een leidinggevende functie. Ervaring in een gelijkaardige sector zoals horeca, waar klanten centraal staan, is ook relevant.

  Klantenservice is voor jou key, ondernemen is je tweede natuur en flexibiliteit is voor jou vanzelfsprekend. Je bent een echte people manager, een coach als het ware en een echte retail professional.

  Je bent een leider die graag operationeel te werk gaat op de winkelvloer. Naast deze hands-on mentaliteit ben je flexibel.

  Retail is je passie en dus weet je dat zaterdagwerk vanzelfsprekend is. Verder komt de klant voor jou op de eerste plaats en inspireer je iedereen rondom je met je commercieel inzicht en dynamisme.

  Onze klant biedt een uitzonderlijk interessant traject aan dat uitmondt in een verantwoordelijke job met een aantrekkelijk loonpakket dat gradueel stijgt bij positieve evaluaties, aangevuld met extralegale voordelen, inclusief een wagen.

  Je komt terecht bij één van de hoofdspelers binnen Retail. Daarnaast kom je terecht in een dynamische bedrijfscultuur waar ambitie wordt gestimuleerd.

  Ben jij de ideale kandidaat voor dit Retail Managementtraject in West-Vlaanderen? Solliciteer dan snel online!

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier