Koeltechnieker
Manpower
Drongen, Oost-Vlaanderen, België
1 dag geleden
source : Jobat

Als koeltechnieker sta je in voor volgende taken : je bent verantwoordelijk voor het preventief onderhoud en depannages van industriële koelinstallaties.

Je gaat de baan op en werkt op industriële bedrijven regio West- en Oost-Vlaanderen. Je rapporteert over de uitgevoerde werkzaamheden.

Je werkt zelfstandig en communiceert met collega's en klanten.

Je hebt een technische opleiding genoten. Een diploma in de richting electromechanica, elektrotechniek, klimatisatie is een plus! Je hebt minimum een eerste ervaring in het onderhoud en herstellen van apparatuur en installaties binnen HVAC sector.

Je bent in het bezit van rijbewijs B. Je bent flexibel en kan zelfstandig werken.

Na een degelijke opleidingsperiode krijg je een belangrijke functie met veel variatie en uitdaging binnen een menselijk bedrijf met doorgroeimogelijkheden.

Voor dit bedrijf is work-life balance een belangrijk gegeven. Ze zijn flexibel qua werkuren. Zowel interne als externe opleidingen zijn mogelijk afhankelijk van jouw behoefte.

Je start vanaf dag één met een vast contract. Voor jouw inzet krijg je een competitief salarispakket (afhankelijk van jouw ervaring) met extralegale voordelen (bedrijfswagen, tankkaart, maaltijdcheques van 8 euro, groeps-en hospitalisatieverzekering, ...).

Interesse? Aarzel niet en stuur snel je cv naar jan.callens manpower.be of bel vrijblijvend naar 0471 67 40 99, Gesprekken op afspraak, kantoor Gent.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier