Toonzaalverkoper (m/v)
Konvert Interim Genk
Genk, BE
1 dag geleden

Profiel

Ben jij de geboren verkoper die wij zoeken? Voor een bedrijf in Hasselt zijn we op zoek naar een toonzaalverkoper van badkamers en sanitaire ruimtes.

Je staat in voor het verkopen en inrichten van deze ruimtes op basis van de behoeften van de klant. Je interpreteert nauwgezet de aangeleverde plannen en afmetingen en geeft op een vakkundige en creatieve manier advies over het productengamma of totaalconcept.

Op basis hiervan werk je gedetailleerde offerte uit die aansluit bij de behoeften van de klant. Je staat ook in voor de opvolging van A tot Z van deze offertes en je kan de klanten met je doortastende aanpak te overtuigen.

Verder toon je oog voor de optimalisatie van de toonzaal en draag je hierdoor bij tot een perfecte klantenservice. Je draagt zorg voor de nodige administratie en rapportering.

Deze rapportering gebeurt rechtstreeks aan de toonzaalverantwoordelijke. Ben jij de perfecte kandidaat die wij zoeken? Bel dan snel naar het nummer 089 35 71 31 of mail jouw CV door naar genk.interim konvert.be.

Aanbod

De klant verwelkomenDe wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten. De prijsraming, bestelbonnen of verkoopbonnen opmaken.

Betalingen ontvangen. De leveringskosten en -termijnen aan de klant voorstellenHet transport van goederen organiseren. De voorraad opvolgenDe bestellingen van producten in bulk opstellen.

Een klanten- of prospectenbestand uitwerken. Prijzen of tarieven met de klant onderhandelenDe betalingswijze bepalen volgens de verkochte hoeveelheden.

Specifieke dossiers behandelen of ze aan de betreffende dienst overmaken (geschillen, ...) Je komt terecht in een gekende onderneming in de wereld van sanitair.

Je krijgt een goede verloning.

Vereiste kwalificaties

Je werkt steeds op zaterdag. Je hebt al enige ervaring als verkoper.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier