Werftoezichter Wegen en Riolering
Arcadis
Brussel, Belgium
6 dagen geleden

Functie

Als Werftoezichter binnen weg- en rioleringsinfrastructuur bij Arcadis focus je doelbewust op technisch toezicht, veiligheid, kwaliteit, werforganisatie en operationele werf controle, rapportering en verslaggeving.

Je voert controle op de maandelijkse vorderingsstaten en de uitgevoerde werken volgens de plannen en gemaakte afspraken.

Als Werftoezichter wegen en riolering voer je ook proeven uit om de conformiteit tussen kwaliteit van de werken en bestek te garanderen.

Verder woon je als Werftoezichter wegen en riolering werfvergaderingen en andere overlegmomenten bij. Je neemt hieraan actief deel (overleg met o.

a. gemeentebesturen, nutsmaatschappijen, buurtcomité, politie, ).

Profiel

 • Je beschikt over een hogere technische opleiding of je kan relevante werkervaring voorleggen.
 • Je hebt minimum een eerste relevante ervaring op de werf (uitvoering!) binnen infrastructuur (wegenis en riolering) en dit binnen een Studiebureau of een Opdrachtgevend bestuur.
 • Je hebt kennis van en ervaring met de wetgeving op overheidsopdrachten en standaardbestek 250.
 • Als je in het bezit bent van een attest Veiligheidscoördinator, is dit een plus.
 • Als Werftoezichter ben je stressbestendig en communiceer je op een vlotte manier. Je draagt veiligheid, kwaliteit en netheid zeer hoog in het vaandel.

  Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen zich thuis voelt in onze werkomgeving. Daarom dragen we er zorg voor dat elk individu gelijke kansen krijgt om zijn of haar potentieel te ontplooien.

  Diversiteit draagt bij aan de kracht van Arcadis en verscherpt onze concurrentiepositie.

  Aanbod

  Wat mag je van ons verwachten?

  Met meer dan 27.000 collega’s in ruim 70 landen wereldwijd en een omzet van 3.5 miljard euro... Dat maakt van Arcadis één van de vijf grootste ontwerp- en adviesbureaus ter wereld.

  In België zijn meer dan 850 collega’s actief in 3 business areas : Places, Mobility en Resilience.

  Waar je ook werkt, wat je ook doet, als Arcadiaan draag je bij aan onze missie . We zoeken oplossingen voor acute uitdagingen om zo de levenskwaliteit overal ter wereld te verbeteren .

  Dit blijkt uit wat we doen voor onze klanten. Maar ook uit de kansen die we voor onze mensen scheppen en uit onze vele initiatieven om de samenleving te verbeteren.

  Bij Arcadis zijn onze mensen onze grootste asset. Daarom zijn gelijkheid, diversiteit en inclusie zo belangrijk voor ons bedrijf.

  Arcadis is Ambassadeur in het 2020 Global Benchmark Report van Workplace Pride, het internationale platform voor LGBTIQ+ inclusie op het werk.

  We vinden het belangrijk dat jij terechtkomt in een betrokken , innovatieve en gezonde werkomgeving waarbij we jou actief begeleiden in het vormgeven van je eigen carrière.

  Programma's als Expedition DNA, Quest, Global Shapers, Imagineers en Shelter (samenwerking met UN Habitat) tonen aan hoe ver onze inzet hierin gaat.

  Hierdoor krijg je de kans om jouw professionele net als jouw persoonlijke vaardigheden verder te ontwikkelen.

  De ontwikkeling van Arcadianen is wat ons verbindt en inspireert. Binnen onze open feedback cultuur hanteren we vijf kernwaarden waarmee we dagelijks verder bouwen aan onze Arcadis cultuur.

  Deze kernwaarden zijn People First, Integriteit, Klantsucces, Samenwerking en Duurzaamheid.

  Klaar om onze passie te delen en samen de wereld van morgen vorm te geven? Solliciteer dan snel!

  Heb je verdere vragen? Aarzel niet en neem contact op met Hanne Daemen, Talent Acquisition Specialist bij Arcadis, op het nummer +32 471 100 136.

  Hebben we meteen jouw interesse gewekt? Stuur dan jouw CV naar h.daemen jobsarcadisbelgium.be en wij behandelen jouw kandidatuur in alle discretie verder.

  Heel graag tot binnenkort!

  Publish date

  Fri Aug 06 00 : 00 : 00 UTC 2021

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier