Relatiebeheerder Professionele klanten
Ausy
Gent, E Flanders, BE
1 dag geleden
source : Monster

Ben jij graag op de baan om klanten te ondersteunen in hun financiële projecten? Heb je een natuurlijke flair om te netwerken en ben je commercieel sterk?

Kijk dan zeker verder! Wens je meer info of heb je een vraag? Contacteer me op : Maud Stefens 02-6691703 of maud.stefens cx.

ausy.be Onze klant is een financiële instelling die dicht bij haar klanten staat. Als bank op mensenmaat, hechten ze veel belang aan een persoonlijke relatie en werken op een hartelijke, constructieve en open manier om verschillende projecten te realiseren.

Functiebeschrijving FUNCTIEOMSCHRIJVING : Je volgt je eigen klantenportefeuille op en ondersteunt jouw klanten in hun professioneel succes en ambitieuze projecten.

Dit houdt in dat je : Jouw dossier van A tot Z zelfstandig beheert Waakt over de economische belangen van jouw klanten : zelfstandigen en bedrijven Oplossingen biedt op vlak van kredieten, dagelijks bankieren, verzekeringen en beleggingen Een commercieel actieplan opstelt, verfijnt en opvolgt De cashflow beheert en ervoor zorgt dat ze hun financiële verplichtingen kunnen nakomen Het kantorennetwerk en de collega's ondersteunt in geval van vragen Waakzaam bent voor risico's in overeenstemming met de geldende wetgeving en de interne richtlijnen Bij jouw klanten netwerkt tijdens conferenties, presentaties en events Jouw rol en verantwoordelijkheden : Jouw belangrijkste opdracht is de klant zo goed mogelijk bijstaan bij zijn of haar financiële realisaties De juiste informatie vergaren en dit overtuigend kunt overbrengen Je bouwt mee aan een nieuw hoofdstuk' in een dynamische sfeer Je voelt je meer partner' dan bankier Functie-eisen Je hebt minimum een Bachelor Diploma Je hebt ervaring binnen de bancaire sector als commercieel adviseur Je hebt ervaring met professionele kredieten Kennis van balans- en krediet analyse is een plus Je hebt een extraverte persoonlijkheid en komt spontaan over Je houdt van uitdagingen en projecten die jouw ervaring, vaardigheden en persoonlijke ontplooiing stimuleren Je beschikt over argumentatie- en onderhandelingscapaciteiten Je bent proactief, flexibel en beschikt over een gezonde teamspirit Arbeidsvoorwaarden Je maakt deel uit van een organisatie die gericht is op de ontwikkeling van haar medewerkers, met kwaliteitsvolle opleidingen en reële doorgroeimogelijkheden Een werkomgeving binnen een dynamische omgeving die ondernemingszin en creativiteit stimuleert Je versterkt een bekwaam en geëngageerd team.

Diverse opleidingen Mooie verlofregeling Een competitief salaris met tal van extralegale voordelen Contract onbepaalde duur Wens je meer info of heb je een vraag?

Maud Stefens 02 - 669 17 04 of via mail maud.stefens cx.ausy.be

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier