Manufacturing Engineer - Automotive sector - Optie vast! (M/V)
Over Ago
Assenede
7 dagen geleden
source : Over Ago

Functieomschrijving

AGO Technics is voor een klant op zoek naar een Manufacturing Engineer. De firma zelf is gelegen in regio Zelzate en is actief in de automobiel sector.

Je staat in voor het analyseren van de processen, bottlenecks, assemblagetechnieken en productietijden. Je helpt mee aan het bepalen van de doelstellingen in functie van efficiëntieverhoging in de productieprocessen.

Je werkt actief optimalisaties uit en zet deze om in de praktijk. Je zorgt voor een goeie opvolging en bewaking van de verschillende verbeteringsprojecten.

Vereisten

Je bent in het bezit van een bachelor- of masterdiploma Elektromechanica, of kan dit compenseren met een aantal jaar gerichte ervaring in een soortgelijke functie.

Kennis van tijdstudietechnieken en optimalisatiemethodieken strekken sterk tot aanbeveling. Je communiceert vlot op verschillende niveau's binnen de organisatie.

Je beschikt over een echte 'doe-mentaliteit'. Hele dagen bureauwerk zijn niet aan jou besteed. Je kan je voldoende uitdrukken in het Engels.

Talen

 • Je hebt een goede kennis van het Engels
 • Aanbod

  Je krijgt de mogelijkheid om je stempel te drukken bij een gevestigde waarde in het Meetjesland. Onze klant is een sterke speler, waar ambacht en een hoogtechnologisch machinepark hand in hand gaan.

  Je ontvangt een motiverend loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je aanvullend van oa een hospitalistatieverzekering, groepsverzekering en maaltijdcheques.

  Wens je meer te weten over deze uitdaging? Contacteer AGO Technics als eerste aansprekingspunt in het sollicitatieproces.

  Dit kan via het mailen van je cv naar gent.technics ago.jobs

  Rijbewijs

  Wenst u meer info over deze job?

  Neem dan contact op met één van deze kantoren : Gent Technics

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier