System engineer, network
LGA IT
Roeselare, Belgium
4 uur geleden
source : OnlyEngineerJobs

TakenpakketJe bent verantwoordelijk voor het installeren, beheren, vernieuwen, configureren, van IT infrastructuren voor de verschillende sites van de klant.

Daarnaast help je ook hun klanten hiermee.Het realiseren van een goedwerkende IT infrastructuur, bekomen door het samenwerken met je team, maar ook door jouw zelfstandige activiteit.

Regelmatige verplaatsingen in verschillende regio’s binnen Vlaanderen, afhankelijk van het project.ProfielJe behaalde een bachelor of master diploma in een informatica richting en hebt een aantal jaar (min 2 jaar) relevante werkervaring.

Ervaring in Windows servers, Firewalls, virtualisatie en netwerken zijn een must.Analytisch, oplossingsgericht, klantvriendelijk, teamgericht als zelfstandig te werk gaan, zijn karakteristieken die jou omschrijven.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier