Application Developer
TUI
Ostende, BE
20 uur geleden

Kies voor een job bij TUI en help elke dag onze belofte 'Discover your smile' waar te maken. Wist je dat TUI Belgium de grootste Belgische toerismegroep is?

Een jonge én hyperstabiele onderneming actief in touroperating, distributie én luchtvaart. Geef jouw (internationale) ambitie vleugels binnen ons bruisende team van 2000 gedreven collega's.

Met de verticale, horizontale en geografische doorgroeimogelijkheden zitten je carrièreplannen meteen op kruissnelheid.

Ga bij ons de uitdaging aan met de TUI-smile op je gezicht : het symbool voor de waardering en tevredenheid van onze klanten, én van onze medewerkers.

Als developer ben je werkzaam voor het Webteam (team Go-Digital) binnen de afdeling Application Delivery. Samen met je collega’s bouw je mee aan nieuwe uitdagende projecten en onderhoud je bestaande applicaties.

Jouw taken omvatten volgende zaken :

 • Code en application design patterns hebben geen geheimen voor je én je hebt voldoende inzicht in architectuur om ook met onze interne architecten te kunnen sparren
 • Kwalitatieve code (testbaar, leesbaar en te reviewen) schrijven is je drijfveer, ook zorg je dat de code voldoet aan de opgelegde coding standards
 • Je geeft support aan je collega’s en andere partijen
 • Je bezorgt jouw collega's van het Go-Digital team feedback over hun code, maar kan zelf ook goed met feedback omgaan
 • Je schrijft testen uit en test ook het werk van jouw collega's
 • Je werkt mee binnen het Scrum-verhaal
 • Are you the smile we need?

  Je hebt meerdere jaren ervaring met het agile ontwikkelen van REST api’s en object-oriented web applicaties (back-end, front-

  end, databases) in PHP met het gebruik van design patterns (MVC, ) met MySQL, HTML, javascript, CSS,

  Composer is je niet onbekend.

  Ervaring met Zend Framework en / of Symfony zijn een serieuze plus en zorgen ervoor dat je bovenaan ons lijstje komt te staan.

  Version control systemen zijn je niet vreemd (GIT)

  Enige ervaring met Drupal7 of Drupal8 zijn zeer mooie troeven.

  De TUI waarden Trusted Unique Inspiring zitten in jouw DNA.

  Je bent communicatief aangelegd en spreekt vlot Nederlands en Engels (kennis Frans is een plus).

  Je bent bereid om je -indien nodig- af en toe te verplaatsen.

  Already smiling? There is still more for you!

  We bieden jou een baan bij het grootste reisbedrijf van Europa met slimme en enthousiaste ICT collega's binnen TUI Benelux én daarnaast ook de mogelijkheid om samen te werken met Europese collega's in jouw vakgebied.

  Je maakt deel uit van een dynamisch bedrijf met heel wat internationale contacten. TUI biedt je ook de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen TUI Group via specifieke talent programma's en mogelijke opleidingen.

  Collega’s en sfeer op het werk zijn voor ons ook enorm belangrijk. Daarom voorzien we elke maand aan Happy People Pub’ in onze bistro waar je even kunt bijkletsen met de collega’s met een hapje en een drankje.

  Het Development team heeft ook toffe teambuilding activiteiten (Wipeout, Escape Room, ...) maar niet alleen dat! Ook kun je werk en privé beter combineren door glijdende uren.

  Daarnaast biedt TUI ook een cafetariaplan aan. Ook kun je via TUI aansluiten bij een hospitalisatieverzekering, als je dit zelf wenst.

  Werken bij een reisbedrijf heeft natuurlijk nog voordelen, zoals het boeken van je eigen reis of de reis van naaste familie mét personeelskorting.

  Daarnaast hebben we door contacten ook nog korting op verschillende hotels, vakantieparken en luchthavenparkings. Om hier volop van te genieten, voorziet TUI bovenop de wettelijke verlofdagen elke 4 maanden nog een extra TUI dag verlof!

  Zou je graag meer informatie krijgen over de inhoud van deze functie of het functioneren van het team? Stuur dan een mailtje naar en we brengen je in contact met iemand die in het team werkt!

  Blijf op de hoogte van de allernieuwste vacatures binnen TUI via

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier