Werfleider wegenbouw voor chemisch bedrijf in Antwerpse Haven
Willemen Groep
Mechelen, Belgium
3 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Willemen Infra - toonaangevende Belgische wegenbouwer - is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Aannemingen Van Wellen, Aswebo en de infra-afdeling van Kumpen.

Willemen Infra beheerst alle aspecten van de wegenbouw. Niet alleen de algemene grond- en asfaltwerken, maar ook alle ondersteunende diensten hebben wij in eigen beheer.

Met haar 4 regio’s is Willemen Infra vertegenwoordigd van de Kust tot de Ardennen. Wij maken met Willemen Infra integraal deel uit van de Willemen Groep.

Willemen Groep is in veel opzichten een ambitieuze durver. De groep omvat tal van aannemingsbedrijven, toeleveranciers en projectontwikkelaars.

Vanuit een stabiel verleden en een rijke traditie wordt dagelijks met 2.300 medewerkers aan prestigieuze projecten gebouwd.

Voor uitdagende projecten in binnen- en buitenland bedenken zij de oplossingen van morgen, dit met een stevig groeitempo, grote betrokkenheid en een no-nonsense bedrijfscultuur.

Functie Een werfleider voor de chemische nijverheid heeft volgende verantwoordelijkheden : Voorbereiding, organisatie en coördinatie van deze werf.

Verzekeren van de dagelijkse opvolging van deze werf. Aansturen van de werkzaamheden met permanente aandacht voor kwaliteit en veiligheid.

Je beheert het gebruik van materieel en controleert de toeleveringen. Profiel Je bent in het bezit van een diploma industrieel ingenieur of burgerlijk ingenieur bouwkunde.

Een eerste ervaring als werfleider is een plus maar geen must. Je bent gemotiveerd en leergierig. Je bent proactief en hebt een echte hands-on-mentaliteit.

 • Je bent flexibel. Je kan organisatorisch talent aantonen en bent een leiderstype. Je bent in het bezit van rijbewijs B. Aanbod Een vast contract in een stabiel bedrijf;
 • Aantrekkelijk salarispakket; Een aangename werksfeer; Opleidingsmogelijkheden.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier