Operations Analist (m/v)
Konvert Office Hasselt
Beringen, BE
22 uur geleden

Profiel

Voor onze klant ,waar we voor Defensie gaan werken, zoeken wij een Operations Analist. In deze functie verwachten we een goede operationele en logistieke kennis.

Deze basis moet je ertoe aanzetten om processen te analyseren, te verbeteren en te optimaliseren met het oog op een efficiënter Warehouse Management System.

Je bent aanspreekpunt voor meerdere personen en assisteert hen in hun dagelijks gebruik van de WMS - POWER. Je hebt een sleutelpositie binnen de dagelijkse werking, waarbij je ondersteuning geeft aan het lokaal management.

Verantwoordelijkheden :

 • Je staat in voor de parametrisatie en dagelijkse opvolging van ons Warehouse Management System (WMS) Power.
 • Je voert een grondige analyse van logistieke flows met het oog op een continue efficiëntie verbetering
 • Je doet aan problemsolving
 • Met behulp van data analyse ga je na op welke manier nieuwe logistieke processen kunnen geïmplementeerd worden en staat in voor de parametrisatie in het WMS.
 • Je biedt pro-actief ondersteuning naar de Operationeel Manager en de Key Account Manager
 • Je verzorgt analyse van data met het oog op het samenstellen van belangrijke rapporteringen en het opstellen van Key Performance Indicators
 • Ad hoc voer je in samenwerking met andere collega’s opdrachten uit, die verbonden zijn aan de logistieke processen zoals inventaris, magazijnreorganisaties, enz
 • Aanbod

  Technische documenten formaliseren en opstellen (lastenboek, technische specificaties, ...). Technische oplossingen uitwerkenConfiguraties of architectuur voorstellen, evalueren en keuzes voorstellen die zijn aangepast aan de functionele behoeften.

  Ondersteuning bieden bij presalesAntwoorden op aanbestedingenCommerciële voorstellen uitwerken (bedragen, middelen, realisaties, termijnen, .

 • Meewerken aan de testfase en oplevering van ontwikkelde toepassingenDocumentatie opstellen. Normen, standaarden, methodes, tools en procedures voor betrouwbaarheid, onderzoek of informaticaproductie bepalen en toepassen (kwaliteit, beveiliging, .
 • Indicatoren uitwerken en opvolgenControleren of de normen en standaarden door de informaticateams toegepast worden (analyses, exploitatie, productie, .
 • Informaticateams informeren of opleiden over de technische aspecten (werking, beveiliging, risico's, ...) of het gebruik van nieuwe informatica- en telecommiddelen.
 • Gebruikers, klanten en diensten adviseren en hen technisch ondersteunen. Functionele behoeften van de onderneming of de klant analyserenDe technische eigenschappen van het product bepalen volgens het lastenboek.

  Een integratieproject (implementering) of ontwikkelingsproject van hardware- of softwareoplossingen leiden of begeleiden.

  De realisatie van projecten superviseren en coördineren. De technische, economische, informatie en de reglementering opvolgen en actualiseren.

  De aan nieuwe technologieën verbonden risico's identificeren en beheersenVeranderingen aanbevelen. Controleren of het risicobeheer van de informatiesystemen van de onderneming toegepast wordt (beveiliging, vertrouwelijkheid, betrouwbaarheid, ...)

  Er wordt je een uitdagende gevarieerde functie in een zeer snelgroeiend en dynamisch bedrijf met sterke en vlakke no-nonsense bedrijfscultuur aangeboden.

  Vereiste kwalificaties

  Je beschikt over een bachelor diploma of gelijkwaardig door ervaring en hebt een eerste ervaring in een logistieke omgeving.

  Je hebt een sterke interesse in IT, vooral vanuit een gebruikers oogpunt en bent sterkanalytisch ingesteld.

  Een grondige kennis MS Office : waaronder Excel is een must. Kennis van Access, SQL & VBA, Enterprise Architect is een meerwaarde.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier