Customer Service Officer - Transport (RO)
Van Moer
Haven Antwerpen RechteroeverBelgium
5 dagen geleden
 • Customer Service Officer - Transport (RO)
 • Haven Antwerpen (Rechteroever), Belgium

  Fulltime

  Bedrijfsvoorstelling :

  Van Moer Logistics is een sterk groeiende logistieke dienstverlener vooral actief in transport & distribution, warehousing, chemicals en port & intermodal logistics..

  Gezien onze vele uitdagingen en groeiplannen zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven Customer Service Officers.

  Functie :

  Als Customer Service Officer fungeer je als rechtstreekse schakel tussen de klanten en de operaties. Je staat in rechtstreeks contact met beide partijen en je doet er alles aan om ze op de best mogelijke manier te helpen.

  De klanten bezorgen jou hun orders die jij gaat van A tot Z zal beheren, van het opstellen van laadlijsten tot en met de facturatie.

  Om de vlotte gang van zaken te verzekeren ben je ook dagelijks op de werkvloer waar je de nodige informatie verzamelt en het proces, waar nodig, bij stuurt.

  Profiel :

  Administratieve skills

  Met jouw oog voor nauwkeurigheid en administratieve vaardigheden biedt je de nodige ondersteuning aan de operationele verantwoordelijken van het magazijn.

  Organisatietalent

  Je bent een echte hands-on duizendpoot op zoek naar een uitdaging waarin je jouw organisatietalent ten volle kan benutten.

  Passie voor logistiek

  Je hebt een goed ruimtelijk inzicht en een passie voor logistiek. Ervaring in een soortgelijke functie is een groot pluspunt.

  Aanbod : Groei & ontwikkeling

  Groei & ontwikkeling

  Bij Van Moer Logistics kom je terecht in een ambitieuze en sterk groeiende onderneming waar ruimte is om jezelf te ontwikkelen.

  Divers takenpakket

  Je takenpakket is even divers als boeiend.

  Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

  Je kan rekenen op een mooi loon aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en de mogelijkheid om een fiets te leasen via het bedrijf.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier