Monteur industriebouw (Tessenderlo)
Accent
Tessenderlo, BE
5 dagen geleden

Onze klant met zetels over gans Belgi endaarbuiten bezit een 40 tal bedrijven in verschillende niches. Onzeklant staat voor een thuisgevoel met fierheid over hun werk.

Zebieden iedereen de kans zich te ontplooien en mee te werken aan degroei van het bedrijf. Ook job rotatie is mogelijk binnen de groepzo ben je bij onze klant zeker van werkzekerheid een goed gevoel enmooie projecten die je samen met uw collega's tot een goed eindekanbrengen.

Functiebeschrijving

Jeplaatst samen met je ploeg industri le gebouwen met prefebbetonelementen. Je assisteert de ploegchef door panelen aan tehaken en te helpen bij het plaatsen van de voorgevormde elementen.

Je voert kleine metselwerken uit. Je helpt bij het gieten vanbeton.

Functie-eisen

Jebent werklustig zelfstandig en flexibel ingesteld. Je bent in hetbezit van een rijbewijs B en beschikt over je eigen vervoer.

Jebent woonachtig in de regio vanTessenderlo.

Arbeidsvoorwaarden

Eenjob optie vast met vele doorgroeimogelijkheden waarin u tal vanopleidingen zal krijgen. Job rotatie binnen de groep is perfectmogelijk.

Je zal werken in een dynamische omgeving waar uwontwikkeling wordt gegarandeerd en waar u samen bouwt aan de groeivan het bedrijf.

Onze klant biedt iedere werknemer een thuisgevoelwaarin iedereen trots is op zijn prestaties en plezier beleeft aanhet werk.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier