Postbode - Antwerpen Oost
bpost
Antwerpen, België
1 dag geleden
source : Joblift

Jouw taken als postbode : Nadat je je ronde op het postkantoor hebt voorbereid, vertrek je op pad.* Je bezorgt elke zending op tijd, zonder veiligheid of kwaliteit uit hetoog te verliezen.

 • Te voet, met de (elektrische) fiets, e-bike, bromfiets of auto : je bentvoortdurend onderweg.* Als gezicht van bpost onderhoud je positieve sociale contacten.
 • Ben jij de ideale postbode? Je bent minimum 18 jaar, en in goede fysieke conditie.* Je bezit een rijbewijs B en hecht veel belang aan veiligheid in hetverkeer.

 • Je komt met plezier onder de mensen, bent klantvriendelijk en collegiaalingesteld.* Je pakt je werk zelfstandig aan en werkt graag in de buitenlucht.
 • Als echte doorzetter ben je flexibel en heb je oog voor kwaliteit.* Je kan een attest van goed gedrag en zeden voorleggen.
 • Je kan ook op zaterdag werken, bijvoorbeeld voor de uitreiking vankranten.* Je hebt voldoende kennis van het Nederlands.
 • Je bent flexibel ingesteld en dus bereid om op verschillende werkplekkenals postbode te werken.* Je kan overweg met de verschillende type voertuigen : wagen, bromfiets en(elektrische) fiets.
 • Jouw veiligheid is een prioriteit voor bpost, daaromwordt tijdens de selectieprocedure je bekwaamheid om een voertuig tebeheersen grondig getest.

  Voor de bromfietstest betekent dat bijvoorbeelddat je - met beide hielen op de grond - de bromfiets stabiel moet kunnenhouden.

  Ons aanbod Geen files voor jou : als postbode werk je in eigen streek.* Daarnaast biedt bpost je tal van loopbaanmogelijkheden.

 • Tijdens je eerste weken kan je al rekenen op de nodige begeleiding. Maarook daarna kan je je kennis uitbreiden, dankzij een ruimopleidingsaanbod.
 • Zo biedt bpost je zelfs de kans om alsnog je diploma secundair onderwijste behalen, mocht je daar nog niet over beschikken.
 • Wie als uitzendkracht start en een positieve evaluatie krijgt, wordtbovendien een contract van onbepaalde duur aangeboden.
 • Dit kan al na eenperiode van 3 weken.* Naast een marktconform loon kan je bovendien rekenen op talloze extravoordelen : tussenkomst in vervoersonkosten, maaltijdcheques, extratoelage ingeval de job ongevallenvrij wordt uitgevoerd (autodienst), eentoelage voor nachtprestaties, ARAB vergoeding, Interesse?

  Spreekt deze job je aan en herken je jezelf in het hiervoor beschreven profiel,aarzel dan niet om je kandidaat te stellen via de "solliciteer nu" knop.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier