Monteur / Schrijnwerker
AGO Construct
Averbode, Vlaams-Brabant, BE
18 uur geleden
source : Jobat

Voor onze klant te Scherpenheuvel zijn we op zoek naar een monteur / schrijnwerker voor het afwerken en bouwen van massief houten woningen.

Je zal houten balken aan mekaar vastmaken met een clicksysteem om zo wanden op te bouwen.Je plant werkzaamheden in.Je zal houtdossiers lezen.

Materiaal- en materieelbeheer uitvoeren.Je zal via nummering de houten wanden monteren en aanvijzen, ribben plaatsen, witte platen plaatsen, haakse kepering plaatsen, spanten plaatsen, onderdak bevestigen en ramen en deuren plaatsen.

Je bent fysiek sterk. (je zal vaak materieel moeten verplaatsen).Je hebt geen hoogtevrees. (je zal vaak op hoogte werken en in open lucht).

Je hebt een oog voor veiligheid.Kennis van de sector en belangstelling voor houtbouw volstaan.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier