10 Projectmedewerkers met ervaring in E&I
Regis Consult
Beveren, Belgium
1 dag geleden
source : OnlyEngineerJobs

We zijn op zoek naar tientallen flexibele projectmedewerkers die ervaring hebben in elektriciteit en / of instrumentatie voor een leuke, uitdagende job binnen de energiesector.

Wil jij blijven bijleren in jouw vakgebied en doorgroeimogelijkheden hebben? Dan is deze job je op het lijf geschreven! Je krijgt de kans om te werken aan een zeer lang project waar je jouw kennis en ervaring kan toepassen.

Progressie wordt beloond met promotie in functie en ownership binnen de projecten. Zo heb je gegarandeerd veel afwisseling in je job en kom je in aanraking met verschillende aspecten.

De taken en verantwoordelijkheden We zijn op zoek naar meerdere medewerkers met kennis van elektriciteit en / of instrumentatie gaande van projectingenieurs, werkvoorbereiders, meet- & regeltechniekers en veel meer.

Je zal volgens je specialisatie aan projecten meewerken en ook de mogelijkheid hebben om de lead te nemen. Daarnaast krijg je tal van opleidingen die zeker van toegevoegde waarde zullen zijn voor de rest van je carrià re.

Een zeer gevarieerde job met mooie ontwikkelingsmogelijkheden! De profielkenmerken Ben je een ervaren rot of ben je jong en ambitieus met een eerste werkervaring?

Iedereen is welkom! Enige ervaring in elektriciteit en / of instrumentatie is belangrijk. Je diploma is van minder belang.

Van ingenieur tot technieker, er is een plaatsje voor jou in dit team. De organisatie Regis Consult is als specialist in vaste en tijdelijke jobs binnen de technische sector je aangewezen partij om mee samen te werken.

We trachten als partner voor jou de geschikte job te vinden in lijn met je job- en salarisverwachtingen. Bovendien zijn onze kantoren in Antwerpen, Gent en Geel goed bereikbaar en staat de deur steeds open voor een goed gesprek.

Voor deze functie kom je als projectmedewerker vast in dienst (of als zelfstandige) bij Regis Consult. Je kan rekenen op een correcte opvolging door je eigen consultant die je zal begeleiden tijdens je loopbaan en waarbij je terecht kan voor vragen of opmerkingen.

Wanneer je projectbaan ten einde loopt, zoeken we in samenspraak met jou naar een nieuwe uitdaging. Wij vinden arbeidsvreugde even belangrijk als verloning, daarom nodigen wij je op regelmatige basis uit op een van onze evenementen.

 • Zo kom je in contact met gelijkgestemden uit de sector en blijft de balans tussen werk en privà in evenwicht. Het aanbod Wij bieden je : een boeiende werkgever met een open, no-nonsenseaanpak in volle expansie en toekomstmogelijkheden;
 • een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen zoals een firmawagen; een afwisselende functie met ruimte voor initiatief;
 • de mogelijkheid om deel uit te maken van een consultantteam met technische expertise en waarmee je regelmatig in contact komt;
 • interessante projecten in lijn met je job- en salarisverwachtingen. Interesse in deze job? Neem contact op met : Abby El Aissati Sales Consultant Stel een vraag AnnulerenVersturenBedankt voor je vraag SluitenError Sluiten

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier