FACILITY MEDEWERKER
Bedrijf te Vilvoorde
Zaventem, Vlaams-Brabant, België
3 dagen geleden
source : Jobat

In deze functie rapporteer je aan de head of facility. Je zal het contact onderhouden met de verschillende leveranciers betreffende de faciliteiten.

Hierbij ga je toezicht houden op hun dienstverlening en zorg je dat de contractuele verplichtingen worden nageleefd. Naar interne collega's toe ben je het aanspreekpunt, zodat de beste werkomgeving gecreëerd wordt.

Je organiseert projecten om verbeteringen en nieuwe werkprocedures te implementeren.

Je kan reeds een eerdere ervaring aantonen in een facilitaire omgeving. Je werkt op een zelfstandige manier en bent hands-

on. Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands; een goede kennis van het Frans en Engels is een plus. Ten slotte heb je een rijbewijs, zodat je verplaatsingen kan doen naar andere gebouwen met een servicewagen.

Academische Bachelor

Onze klant biedt je de kans om aan de slag te gaan in een organisatie waar je mee het verschil kan maken. Je start in een tijdelijke job van 6 maanden met mogelijkheid tot verlenging.

Interesse in deze vacature? Reageer dan online of neem contact op met Maxime Janssens van Hays Construction & Property op het nummer 02 / 709.84.20.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier