bijles geven
Solutio vzw
1560 Hoeilaart
6 dagen geleden
source : Student.be

Company description

SOLUTIO is een organisatie voor professionele studiebegeleiding en studiecoaching. Wij helpen jonge mensen met studie gerelateerde problemen verder op weg, zowel op niveau van lager, middelbaar als hoger onderwijs.

Bij Solutio bieden we studiebegeleiding en -coaching op maat aan. We starten altijd met een oriënterend gesprek waarin we, in nauw overleg met de student en de ouders, op zoek gaan naar het meest geschikte traject.

Hierbij wordt besproken waar de moeilijkheden precies liggen en wat de werkpunten zijn. Aan de hand van de geïdentificeerde noden wordt dan samen met de student een programma opgesteld en een geschikte coach toegewezen.

Job description

Wij zijn steeds op zoek naar mensen die graag bijles geven aan kinderen en jongeren. Deze lessen kunnen één op één doorgaan, of in kleine groepjes.

Geef je graag je kennis door aan anderen? Help je graag kinderen en jongeren bij het studeren? Dan is dit iets voor jou.

Je kan vanaf 1uurtje per week al bijlessen geven via onze organisatie.

We offer

Op basis van de vakken waar jij goed in bent, wijzen wij een geschikte leerling of student aan jou toe. De bijlesse kunnen online, bij de student thuis of in onze burelen in Hoeilaart door gaan.

Bij betalen je 15 euro per uur dat je lesgeeft.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier