Projectleider electrische installatietechnieken (m/v)
Actief Construct Maasmechelen
Maaseik, Limburg, BE
5 dagen geleden
source : Jobat

Onze opdrachtgever, gevestigd in Maaseik, is al jaren een referentie voor het installeren, onderhouden en herstellen van centrale verwarming en sanitair.

Zij werken aan loodgieterij projecten voor zowel nieuwbouw als renovatie en voeren ook herstellingen uit en onderhouden de ketels en installaties.

Als vooruitstrevende partner specialiseren zij zich continu op het vlak van hernieuwbare energie en milieu-vriendelijke toepassingen

Omwille van de vele, omvangrijke projecten in woningbouw waaraan zij werken zijn ze op zoek naar een Project / Werfleider met zeer goede kennis van elektriciteit en verwarmingsinstallaties en een grote interesse in energievriendelijke innovaties.

Je hebt een passie voor elektromechanische ontwerpen, elektrische installaties, geautomatiseerde processen en / of voor energie(beheer) in en rond een gebouw.

Je bent nieuwsgierig naar hoe de dingen juist werken. Je werkt op kantoor aan projecten, volgt klantendossiers op en geeft advies.

Daarenboven ben je het aanspreekpunt van de firma op werfvergaderingen en meetings.

Naast het administratieve gedeelte van de job steek je ook de handen uit de mouwen op de werf. Je plaatst omvormers, controleert de installaties en voert onderhoud en herstellingen uit.

Je kan zelfstandig werken en neemt initiatief. Je vertegenwoordigt het bedrijf met klasse en kennis van zaken.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier