MONTEUR MACHINEBOUW
Hays Kortrijk
Roeselare, West-Vlaanderen, België
2 dagen geleden
source : Jobat

In deze job als monteur heb je een belangrijke functie binnen de productie- en de montageafdeling. Je staat in voor de assemblage, constructie en montage van interne transportsystemen, speciale machines en autoliften.

Je verzorgt vooral de mechanische kant van de zaak. Je collega-elektriciens verzorgen de bekabeling enz. Na de assemblage is het toestel klaar voor vertrek naar de klant.

De plaatsing en installatie bij de klant is jouw verantwoordelijkheid. Je werkt zowel intern in het atelier als op locatie bij klanten verspreid over Vlaanderen.

Voor deze vacature van monteur machinebouw genoot je minimum een A2-opleiding in een technische richting. Bij voorkeur heb je reeds een aantal jaar ervaring in mechanisch montagewerk.

Je hebt een stevige mechanische kennis. Noties van hydraulica en pneumatica zijn een troef; opleiding kan hierin voorzien worden.

Je communiceert vlot en bent servicegericht ingesteld. Je bent het eerste aanspreekpunt bij de klant.

Academische Bachelor

Je komt terecht in een familiale kmo met een hecht en stabiel team. In ruil voor jouw inzet ontvang je een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen.

Werkgerelateerde verplaatsingen doe je met een bedrijfswagen.

Interesse in deze job als monteur in een uitdagende omgeving? Solliciteer online of neem telefonisch contact op met Giel Assez van Hays Engineering via 056 23 04 60.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier