ALLROUND TECHNIEKER | ZIEKENHUIS | DAGDIENST EN VAST CONTRACT
manpower
Berchem, Belgium
4 dagen geleden

Job Description

Samen met je collega-techniekers sta je in voor de optimale werking van alle (regel)installaties en nutsvoorzieningen binnen het ziekenhuis.

Hierbij voer je preventief onderhoud uit en los je storingen op aan deze uiteenlopende installaties (airco en ventilatiesystemen, waterzuiveringsinstallatie, waterbehandeling, persluchtcompressoren, noodstroomgeneratoren, pompen,...).

Je werkt tevens mee aan nieuwbouwprojecten.

Je werkt van 8u tot 16u30.

Client Description

Mijn naam is Yannick Voet, werkzaam binnen de selectiedivisie van Manpower.

Mede door mijn uitgebreide ervaring in de technische markt, mijn doelgerichte aanpak en expertise, ga ik voor jou op zoek naar een nieuwe uitdagende job, dit met een onmiddellijk vast contract.

Hierbij hou ik rekening met je capaciteiten, ervaring en motivatie, dus zowel ervaren kandidaten als schoolverlaters kunnen rekenen op mijn engagement.

Onze klant is een stabiele organisatie in de zorgsector en vandaag op zoek naar een (m / v) TECHNIEKER voor hun site te Wilrijk.

Candidate Profile

Voor deze functie heb je een goede elektrische achtergrond nodig, waarbij je eveneens een passie hebt voor de zorgsector.

Je werkt meestal op dezelfde locatie, maar het is niet uitgesloten dat je je eens moet verplaatsen naar een ander ziekenhuis of woonzorgcentra van de groep.

Ervaring binnen een industriële omgeving is een sterk pluspunt.

Naast het elektrische ben je breed inzetbaar en ook bereid om andere technieken aan te leren.

Je bent een echte teamplayer die constant vooruit denkt.

Client Offer

Deze job is een unieke kans voor zij die een passie hebben voor techniek en de zorgsector.

Dit bedrijf heeft een grote werkzekerheid, dit omwille van hun reeds lange bestaan maar ook omdat zij continu blijven investeren in de toekomst.

Bovendien krijg je een vast contract van onbepaalde duur, vaste daguren, marktconform salaris aangevuld met tal van extra's en 40 vakantiedagen.

Interesse in deze job?

Stuur je CV naar yannick.voet manpower.be

Contact : Yannick Voet (03 / 217.97.20).

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier