Technieker centrale verwarming/sanitair - Regio Merelbeke (M/V)
Over Ago
Bottelare
7 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor onze klant in de regio van Merelbeke zijn wij op zoek naar een technieker sanitaire installaties en centrale verwarming.

Je staat samen met je collega's in voor de realisatie van verscheidene projecten. Dit kan zowel gaan over nieuwbouwprojecten, verbouwingen, keuringen, herstellingen, huishoudelijke installaties, .

 • Je gaat samen met je collega op de baan. Je gaat naar de klanten en zorgt voor de installatie van bijvoorbeeld hun badkamer, toilet, vloerverwarming, warmtepomp enzoverder.
 • Je vertrekt van bij de firma, krijgt je planning en rijdt dan zo verder door naar de klanten.

  Vereisten

  Je behaalde een diploma sanitair / centrale verwarming. Je hebt bij voorkeur een eerste ervaring als loodgieter, installateur van badkamers of verwarming.

  Je spreekt zeer goed Nederlands. Je bent gemotiveerd. Indien je reeds attesten zoals G1, G2, VCA kan voorleggen is dat een must, zo niet kunnen deze met een opleiding behaald worden.

  Aanbod

  Je komt terecht in een familiebedrijf. Er is een grote anciënniteit binnen de equipe waardoor je kan terugvallen op veel ervaring.

  Je krijgt mooie daguren van 8 tot 12 uur, van 12u30 tot 16u30. Je werkt in een 40-uren week, waardoor je 12 dagen ADV krijgt op jaarbasis.

  Je krijgt een verloning, afhankelijk van ervaring. Overuren kunnen gepresteerd worden en worden ruim vergoed. Tenslotte zit er ook een GSM, tablet en wagen in het loonpakket inbegrepen.

  Neem gerust contact op met ons via 09 374 61 33 of gent.technics ago.jobs

  Rijbewijs

  Wenst u meer info over deze job?

  Neem dan contact op met één van deze kantoren : Gent Technics

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier