Strijkster (fullime - dagwerk)
Infinity Jobs
Brugge, Belgium
6 dagen geleden

Functieomschrijving

Nadat de stiksters of stikkers de stukken hebben verwerkt kom jij op de proppen. Jij zorgt er letterlijk voor dat de prachtig verwerkte stukken kreukloos bij de klant wordt geleverd.

Met jouw oog voor detail gaat er geen enkel stuk door je handen die dubbel gecontroleerd werd op plooien of eventuele vlekken.

Naast het strijken zorg jij ook nog voor een finale kwaliteitscontrole. Je werkt van maandag tem donderdag van 7u30 - 16u10 en op vrijdag tot 15u10.

Taken en profiel

Kunnen strijken is uiteraard belangrijk. Dit hoeft niet professioneel te zijn. Daarnaast werk je graag in team en nauwkeurig.

Je perfectionisme is in deze job zeker een pluspunt. Er gaat dan ook geen stuk door zonder dat jouw kritisch oog alles heeft gecontroleerd.

Aanbod

Onze klant biedt jou een job optie vast in een zeer familiaal bedrijf. Loon 11.8397€ / u + maaltijdcheques. Daarnaast krijg je bovenop je 20 wettelijke vakantiedagen nog 9 extra dagen recup.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier