Automation Technician (m/v)
Konvert Interim Lommel
Overpelt, BE
2 dagen geleden

Profiel

Voor een bedrijf te Pelt zijn we op zoek naar een Automation Technician. Als Automation Technician sta je in voor het correct onderhoud van de automatische installaties.

Als eerstelijn zorger verzamel je de 'dagelijkse' storingen, of meldingen en neem je ook de vragen vanuit de productie en collega techniekers met je mee.

Vanuit je PLC-kennis kan je eventueel fouten in de programmatie oplossen, of vanuit het programma de onderhoud- of engineeringscollega's assisteren om de installaties (nog) beter te laten draaien.

Daarnaast zal je ook kleineren in-house projecten uitvoeren.

Aanbod

De shutdowntijd van de installatie, de duur van de interventie en de kosten en middelen aan personeel, techniek, ... inschatten.

Domein : Productie. Technische oplossingen bepalen voor het verbeteren van de uitrusting en installaties (kwaliteit, geschiktheid, cycli, veiligheid, .

 • Preventieve of correctieve onderhoudswerken organiseren, plannen en opvolgen. Onderhoudsrapporten opmaken (kosten, termijnen, .
 • Veranderingen en verbeteringen bepalen en aanbevelen (organisatie, werktuigen, materiaal, gereedschap, ...). Onderhoudsgegevens en storingen analyseren (historiek, defecten, .
 • de oorzaken bepalen en corrigerende acties vastleggen. Domein : Onderhoud. Domein : Mechanica. Domein : Elektriciteit, elektronica en elektrotechniek.
 • Domein : Dagelijks onderhoud, schoonmaak. Domein : Automatisering. De onderhoudsinterventies en procedures uitwerken of bijsturen.

  De technische, economische, informatie en de reglementering opvolgen en actualiseren. De activiteiten van een team coördinerenEen organisatie leiden.

  Toezicht houden op de interventies en op de werking van uitrusting, materieel en installaties (keuringen, tests, proeven, instellingen, .

 • Technische ondersteuning en advies geven aan diensten en klanten (coördinatie, uitwerking, ...)
 • Een voltijdse tewerkstelling in een 2 ploegenstelsel.

  Optie vast.

  Vereiste kwalificaties

  Naast je technische opleiding Bacherlor of A2 beschik je over een gedegen kennis van PLC programmatie (S7 / WinCC) en meetapparatuur.

  Je bent bereid om via opleidingen de snel evoluerende high-tech wereld bij te houden en in een 2 ploegenstelsel te werken.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier