LeanManager
Converse
Laakdal, Belgium
7 dagen geleden

READY?

Bouwen aan de NLS-cultuur binnen ELC. Als businesspartner de aan jou toegewezen teams trainen en begeleiden bij het opbouwen van hun NLS-

kennis, problemsolving- en transitiemanagementvaardigheden.

Faciliteren en begeleiden bij het mappen van de huidige processen, bij het formuleren van opportuniteiten tot verbetering en bij het nemen van acties in een 30 / 60 / 90 plan.

Vanuit de NLS guiding principles, ondersteunen en adviseren van leidinggevenden bij het implementeren van verbeteringen, bij het begeleiden van hun medewerkers door verandering en bij het in stand houden van de verbeteringen na implementatie.

NLS tools, concepten en trainingsmateriaal documenteren, standaardizeren, consequent toepassen en continu verbeteren.

Leiding geven aan een team van NLS coaches en medewerkers (5 personen); duidelijke doelstellingen formuleren, de gepaste coaching geven en je team leiden naar kwalitatieve resultaten.

SET?

Ervaring in het begeleiden van lean -verbeterprocessen (Value Stream Mapping, 5S, CCF, Problem Solving, ) in een Distribution / Warehousing / Planning / Logistiek omgeving.

Systeemdenker die een organisatie bekijkt als een verzameling van processen en systemen die met elkaar gelinkt zijn. Je begrijpt hoe veranderingen impact zullen hebben op het geheel.

Ervaring in het faciliteren van Kaizen events / workshops, in het geven van training en in het begeleiden van veranderingsprocessen.

Projectmanagement ervaring.

Ervaring met value based leadership waarbij je een team kan coachen en inspireren.

Service minded, je gaat voor een oplossing op maat van de klant .

Je communiceert vlot in het Nederlands (vloeiend spreken en schrijven is vereist) en in het Engels (schriftelijk en mondeling).

Selectie op basis van CV en motivatiebrief.

Selectie op basis van PC-testen van leerpotentieel en persoonlijkheid (testen uit vorige selecties blijven 1 jaar geldig).

Interviews met hiring managers.

Beslissing en communicatie.

NIKE, Inc. is committed to employing a diverse workforce. Qualified applicants will receive consideration without regard to race, color, religion, sex, national origin, age, sexual orientation, gender identity, gender expression, veteran status, or disability.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier