Stagiair binnen het ACC (Analytical Competence Center)
Umicore
Belgium, Olen
9 dagen geleden

Beschrijving Stage

Het Analytisch Competentie Centrum (ACC) van Groep R&D in Olen biedt regelmatig stageplaatsen aan voor studenten scheikunde, zowel bachelors als masters, actief binnen de verschillende domeinen van de chemie (toegepaste scheikunde, procestechnologie, biochemie...).

ACC Olen is onderverdeeld in vier groepen. Elke groep concentreert zich op een specifiek domein van de analytische scheikunde en maakt gebruik van state-

of-the-art analytische apparatuur.

De analysegroepen binnen ACC zijn :

 • Element- en sporenanalyses (ICP-OES / MS, GDMS, AAS...)
 • Matrix- en milieuanalyses (XRF, GC-FID / MS, IC...)
 • Fysische Karakterisering (FEG-SEM, XRD, TGA-MS...)
 • Analytische Projecten (Labautomatisatie, Procesanalytische Technieken...)
 • Stages duren gemiddeld drie tot zes maanden en behandelen thema's rond methode-ontwikkeling, introductie van nieuwe analytische technieken, methodevalidatie...

  Ben je geïnteresseerd in een stageplaats bij ACC Olen? Stuur ons dan uw curriculum vitae en een duidelijke omschrijving van de gewenste stageplaats.

  Wij informeren u zo snel mogelijk als een gelegenheid zich aanbiedt.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier